De ziekte van Alzheimer: hoop op genezing

Stress erhöht Alzheimerrisiko
Risico factor Stress: Langdurige Overbelasting verhoogt het risico van het ontwikkelen van de ziekte van Alzheimer. Onderzoekers over de hele wereld zoeken koortsachtig naar een middel tegen de gevreesde ziekte van Alzheimer. Vooral in het geval van een vroege detectie.

Er zijn vroege opsporing Tests voor de ziekte van Alzheimer te bepalen?

Toch is de ziekte van Alzheimer wordt alleen bepaald als het gaat om het gebruik van het eerste geheugen fouten. Echter, Tests voor de vroege opsporing zijn te verwachten: de onderzoekers weten nu dat het de huid jaren voor het begin van de dementie aan de veranderingen in de neus, de slijmvliezen en de zenuwcellen van de ogen. Met radioactieve markers, wetenschappers waren in staat om aan te tonen dat het eiwit afzetting in de hersenen, het resultaat, blijkbaar in de dementie. Gloednieuw, de aanpak is te berekenen, op basis van de krimp van de hersenen, hoe ver de ziekte is gevorderd. Neurologen van de Universiteit van Frankfurt test sinds het begin van dit jaar. De Voordelen van vroege opsporing van mensen die lijden, is echter nog steeds bescheiden, Omdat het zo ver, de uitbraak kan worden vertraagd alleen met medicatie.

Wat gebeurt er in de ziekte van Alzheimer in het hoofd?

Waarschijnlijk deposito ‘ s in de hersenen van Alzheimer-Eiwit verantwoordelijk is. In en tussen de zenuwcellen, interfereren ze zo duurzaam de stofwisseling van de cellen sterven. Als een resultaat, het brein krimpt, meer en meer, de gevolgen zijn geheugen en verlies van Oriëntatie en, later, het Denken en de Betrokken Voelen verstoord op een duurzame manier. Wat precies de oorzaak is van het Eiwit-afval, u weet het nog niet, de deposito ‘ s kunnen niet worden verwijderd. De ziekte van Alzheimer is een geleidelijk proces: De voorbereidende fase duurt tien tot 15 jaar.

Wie loopt risico op het ontwikkelen van de ziekte van Alzheimer?

Rond 1, 2 miljoen Duitsers zijn die lijden aan de ziekte van Alzheimer. Experts vrezen dat het aantal verdubbeld in de komende decennia. Belangrijkste reden: de stijging van de levensverwachting. Ongeveer 95 procent van de ziekten ontstaan na de leeftijd van 65 jaar. Jaar, vrouwen vaker omdat ze ouder zijn dan de mannen. Andere risicofactoren: Obesitas, hypertensie, dyslipidemie en Roken.

Wat kunt u doen om te voorkomen dat het geheugen stoornissen?

De belangrijkste preventie: Sport, gezonde voeding en geheugen training. Vier grote duitse studies hebben aangetoond dat regelmatige lichaamsbeweging kan verminderen dementie risico tot 70 procent. Een AMERIKAANSE studie van 2000 mensen bleek dat Mediterrane voeding (veel groenten, weinig vlees, olijfolie) vermindert het risico met 35 procent. Optimale Oefening voor de geest: het leren van een vreemde taal. In het geval van de mogelijke veroorzakers van de ziekte van Alzheimer, is er minder duidelijkheid: de duur van de belasting, koper deficiëntie en parodontale aandoeningen zijn onder sterke verdenking.

Er zijn er al effectieve behandelingen tegen de ziekte van Alzheimer?

Bij de behandeling van de ziekte van Alzheimer zijn beperkt. Als er sprake is van een herhaalde problemen met het geheugen, kunnen worden geïdentificeerd door een neurologische Testen of er sprake is van beginnende dementie. Voor deze Fase zijn er nu drugs (Acetylcholinesterase-remmers), die vertraging van de mentale achteruitgang. In het geval van ernstige dementie de werkzame stof Memantine helpt: Het zijn meer actief en hebben minder behoefte aan zorg. Later, agitatie, angst en depressie komen vaak voor, maar er zijn verzachtende medicijnen.

Een vaccinatie tegen geheugenstoornis in zicht?

Wetenschappers van het Berlijnse Charité vermeld vorig jaar al op een goede manier: als een test gegeven werden 50 patiënten met regelmatige injecties van de zogenaamde antilichamen, die moet stimuleren van het immuunsysteem, het eiwit afzetting in de hersenen te verminderen. Dat zou een eerste stap in de richting van het vaccin. De verwijdering van het eiwit deposito ‘ s daadwerkelijk lukte, maar helaas, het was de test personen zijn niet beter. Het zal verder worden onderzocht.

Wanneer komt de doorbraak?

De AMERIKAANSE regering heeft verklaard de strijd tegen de ziekte van Alzheimer onlangs tot het nationale project. Ambitieus doel: een remedie tegen 2025. De grote hoop van Amerikaanse onderzoekers van de kanker medicijn Bexarotene: In de ziekte van Alzheimer muizen bracht het naar het eiwit afzetting in de hersenen Verdwijnen, en de geheugenstoornissen afgenomen. Nu studies in mensen volgen.

Geef een reactie