De tweede school afsluiting door mazelen in Berlijn

Ein leeres Klassenzimmer
In de bos-Gymnasium in Charlottenburg, de kamers waren op woensdag leeg): Vanwege een mazelen geval, de leiders besloten om een tijdelijke SchulschließungDie mazelen golf in Berlijn zal nemen: Sinds het begin van de week en nog eens 70 gevallen werden gemeld. De huidige status van de mazelen uitbraak, klik hier.

637 mensen zijn besmet in de hoofdstad sinds oktober, met het mazelen – bijna vijf keer zo veel als in het gehele jaar 2014. En de mazelen golf rolt op: van woensdag tot en met donderdag 28 nieuwe infecties gemeld. Ongeveer een kwart van degenen die Getroffen was door een zware loop van mazelen naar het ziekenhuis.

Berlijn school gesloten

Na de Carl-Zeiss-Schule, de Berlijnse school besloten om een tijdelijke sluiting: De bos-Gymnasium in Charlottenburg verzonden op woensdag zijn alle studenten thuis vanwege een mazelen geval werd gemeld. Dan is de Impfausweise van alle studenten en docenten werden gecontroleerd, en alleen degenen die kunnen aantonen dat er een mazelen vaccinatie werden toegestaan om terug te komen op donderdag. Alle van de andere school moeten 3 van de. Maart.

Volgens een enquête over de huidige Impfdebatte door het advies research Institute YouGov, 74 procent van de Duitsers zijn voorstander van de invoering van een wettelijke verplichting aan mazelen vaccinatie.

In een Interview, kinderarts Dr. Nadine Hess vertelt hoe gevaarlijk is de mazelen, en waarom vaccinatie zo belangrijk is.

Hamburg-harburg, 27. Februari

Geef een reactie