De trombose-behandeling kan verschillend zijn

De trombose behandeling is gebaseerd op verschillende pijlers en is gericht, onder andere dingen, waar het bloedstolsel is ontstaan en of de sluiting al langer. De praktijk van de Vita, legt de gebruikelijke methoden van de behandeling.

Om trombose behandeling, onder andere drugs worden gebruikt:

  • Drugs, bloedstolling verminderen (bijvoorbeeld Heparine, Clopidogrel)
  • De werkzame stoffen die oplossen van het bloedstolsel (bijvoorbeeld Streptokinase, Urokinase, Alteplase)

Andere methoden voor trombose behandeling:

  • Het verwijderen van het bloedstolsel over de operatie
  • Een stuk van het getroffen schip is genomen, en deels vervangen door een schip van een andere instantie (Bypass)
  • De uitbreiding van het vaartuig met een ballonkatheter, dan is een buis is geplaatst (Stent) om te voorkomen dat een re-sluiting

Bei Schwellungen durch eine Thrombose ist ein Kompressionsverband sinnvoll

om trombose behandeling, compressie kousen worden gebruikt

Voor de trombose-Behndlung in het been compressie bandages zijn een belangrijk Element. Zij ondersteunen de aders en voorkomt op deze manier dat het stolsel oplost en in een regio van het bloed circuit re-sluiting triggers (embolie). Als het risico van een longembolie is beoordeeld als zeer hoog kan gebruik maken van de arts wat wordt genoemd een Vena Cava Filter. Eenvoudig gesteld, het onderscheppen van het Filter coagulatie van deeltjes voor het bereiken van de longen en er is een vasculaire plug.

Nach Operationen werden spezielle Medikamente gespritzt

Na de operatie, speciale medicijnen worden geïnjecteerd, om trombose te voorkomen

Na de acute trombose-behandeling, het lichaam wordt geconfronteerd met de taak om eventuele restanten van het bloedstolsel. De kans is bijzonder groot dat het gaat om een re-occlusie in een ander vat. In de eerste drie tot zes maanden na een trombose van de Betrokken persoon moeten nemen van geneesmiddelen, die de bloedstolling verminderd. Dit is gebruikt in het merendeel van de gevallen wordt de werkzame stof coumarine. Na een Vasculaire occlusie in de benen, het permanent Dragen van de compressie is, daarnaast, kousen aan te raden, als ze verminderen het risico van verdere trombose en daarom belangrijk deel zijn van een middellange-termijn behandeling.

Geef een reactie