De Smartphone is het veranderen van onze handen

Handynutzerin in der Bahn
Het constante gebruik van Smartphones kunnen schade toebrengen aan ons lichaam meer is dan we zouden willen.Veel mensen voelen zonder uw Smartphone is verloren. De telefoon lijkt te worden gemuteerd in een mix van de beste vriend en het aanvullende deel van het lichaam. De constante elektronische metgezel gewijzigd ons?

De onlangs verschenen studie O2 Mobile Life Rapport heeft aangetoond dat veel Smartphone-gebruikers overwegen het apparaat onmisbaar zijn in het dagelijks leven. Dus, bijna 20 procent van de respondenten aangegeven dat zij niet zou volharden, een dag zonder uw Smartphone. Een op de tien beschreven het apparaat als een beste vriend en ongeveer een kwart van de respondenten in het bezit van een Smartphone onderdeel gedefinieerd als een Extra body. Ongeveer vijf procent van de deelnemers ook gemeld te voelen weer de Phantom trillingen in zijn broek zak.

De smartphone maken met ons lichaam

De geestelijke verbinding met de telefoon is sterk en wekt blijkbaar een breed scala van emoties in zijn gebruikers. Echter, Smartphones kunt ook ons lichaam? Het is vastgesteld dat de apparaten vereisen sequenties van beweging, die voor de uitvinding van de Smartphones is nog steeds ongebruikelijk. Vooral de verhoogde activiteit van de duim is een belangrijk kenmerk van Smartphone gebruik. Dit leidt ook tot een volledig nieuwe ziekten. In het tijdschrift The Lancet, gewaarschuwd werd twee jaar geleden voor de eerste keer in de voorkant van de zogenaamde WhatsAppitis. Een spaanse patiënt had een ontsteking na lange uren van het gebruik van de berichtendienst WhatsApp pees van de duim opgelopen.Ook nieuwe ziekten van de mobiele nek, en de I-Phone schouder. Artsen waarschuwen dat het te komen door middel van uren en uren van het Gebruik van Smartphones, chronische Spier-dichtheid en pijn in de gewrichten, de wervelkolom in het geval van de mobiele telefoon nek draagt zelfs op de nek.

Gigantische duim en misvormde vingers door mobiele telefoons?

Ook de handen kunnen worden gewijzigd door het constante gebruik van mobiele telefoons chronische. Dus gebruikers van een mobiele telefoon rapport reeds uitgebreid, gespierd sera duim en eingedellten kleine vingers, omdat de rand van de Smartphones op het bot vervormt. Gedeeld op Twitter onder de Hashtag #smartphone pinky al duizenden gebruikers foto ‘ s van uw vervormd vinger. Zelfs als een dergelijke lange-termijn veranderingen zijn eerder zeldzaam en alleen bij extreem veel gebruik van Smartphones optreden, dient u een mobiele telefoon van de eigenaar of zijn relatie met de geliefde is nog steeds gezond.

Sommige providers hebben nu een aantal hulpmiddelen ontwikkeld die zijn bedoeld om te voorkomen dat de typische cel ziekten. Het Japanse bedrijf Thanko Inc verkocht de zogenaamde Duim extenders, een siliconen bijlage voor de duim, vereenvoudiging van de werking van een groot touch-schermen en duiven handelingen tegenover de duim.

Test blijkt of uw handen zijn al beschadigd

Artsen raden het gebruik van de telefoon met beide handen, en veranderen wanneer u lezen en raak zo vaak als mogelijk de houding. Losmakende oefeningen om te voorkomen dat een peesontsteking in de vingers. Als u al last van de WhatAppitis, die u kunt vinden door de manier waarop door de zogenaamde Test van Finkelstein. Rondom de duim met de vingers en de hoeken van de pols langzaam in de richting van de pink. Je voelt je een crunch in de pols, u moet uw Hand te laten onderzoeken door een arts

© door wat wordt uitgezonden

Hamburg-harburg, 09. Juni

Geef een reactie