De Pulse-Dieet

Wat hebt ONS gevonden de onderzoekers nu klinkt ongelooflijk: Zonder Honger en Sport, de kilo ‘ s zal tuimelen. En alleen met het stimuleren van Delen van de hersenen! Achter de zogenaamde puls-dieet.

De onderzoekers van het National Institute of Health in Phoenix gericht hun onderzoek op de Prefrontale Cortex, een deel van de frontale kwab van de hersenschors, het gedrag in verband met de Beloning en het gevoel van verzadiging na het eten.

De reden voor het richten op dit deel van de hersenen is het resultaat van de studie was: Bij Obese, de linker Prefrontale Cortex geactiveerd minder sterk dan in het geval van een normaal gewicht. Daar worden signalen gestuurd om te stoppen met de inname van voedsel, Vet-later te eten, voorgesteld door de experts.

Studie aan de pols dieet met een negen-obese proefpersonen

Om de verbinding te bevestigen, werden gecontroleerd in de huidige studie, negen Obesitas negen dagen lang stilstaat. Vijf dagen, de proefpersonen kregen een gewicht-het handhaven van een dieet. In de volgende drie dagen, een groep werd behandeld met een directe huidige stimulatie, de andere groep werd onderworpen aan een schijnvertoning stimulatie, zonder dat zij het wisten.

In het geval van de Stimulatie, twee elektroden worden geplaatst op de buitenkant van het hoofd. De prefrontale Cortex wordt gestimuleerd met een stroom van ongeveer 2 milliampère. Dit is een zeer geringe dikte, slechts ongeveer 10 milliampère van de huidige voor ons gevaarlijk kunnen zijn. De behandeling werd uitgevoerd in de ochtend na het Wakker worden en het duurde 40 minuten.

Cupcake of Apple? Hoe wij beslissen, is afhankelijk van wat onze hersenen wil. De onderzoekers vonden nu: aanhangers van de pols-dieet, behandeld met gelijkstroom, nemen minder calorieën

Alle onderwerpen in de pulse-dieet werden toegestaan om in deze tijd te eten wat ze wilden. Hun voedsel nam ze uit een automaat, dus dat kon worden geregeld, en die nam hoeveel.

Pulse dieet Een kilo gewichtsverlies in drie dagen

En in feite, het Experiment toonde een effect: De proefpersonen in de pols dieet, werden behandeld met gelijkstroom, nam in minder calorieën. Het verschil bleef zeer laag. Echter significant, waren de resultaten in termen van de consumptie van suiker bevattende dranken en vet, evenals op het verlies van het gewicht. In drie dagen, over een kilogram is verwijderd.

Bijwerkingen van de pols-dieet

De bijwerkingen van de pols-dieet: 60 procent van de elektriciteit-gestimuleerde groep, roodheid van de huid. Daarnaast is de test lijden personen onder een licht Branden en Trek op het behandelde gebied op het hoofd.

Hamburg-harburg, 25. In November 2015

Geef een reactie