De Pijn In De Knie Kompas

Untersuchung eines Knies
In het geval van pijn in de knie, kan de orthopedisch mobiliteit en pijn reacties in de knie ingeschakeld om de oorzaak van de pijn pijn in de knie tijdens het beklimmen van een trap, het Kraken van de knie, of tintelend gevoel in de knieën – praktijk Vita laat zien wat de oorzaak is van vastzittende pijn achter de meest voorkomende knie.

Pijn tijdens het beklimmen van de trap

Dit zou de eerste tekenen van artrose van de knie, toont een studie van de Universiteit van Leeds in het verenigd koninkrijk. Bij deze ziekte, het kraakbeen slijt en symptomen veroorzaakt slijtage en scheur op de knie. Voor hun studie, de Britse onderzoekers ondervroegen bijna van 4.700 vrijwilligers met artrose of met een verhoogd risico op artrose een aantal jaren regelmatig op de conditie van uw knie en de pijn-veroorzakende gebeurtenissen. Ze vond dat de pijn in de knie tijdens het beklimmen van een trap is vaak het eerste teken van artrose. Dan pijn gevolgd door een Staande lopen, Zitten en zelfs bij Liggen.

Scheurvorming in de knie

De oorzaak voor het klikken op geluiden in het kniegewricht, natuurlijke slijtage en scheuren in het kraakbeen en het bot, is het vaak. Vooral mensen met overgewicht hebben vaak een gebarsten knieën, omdat uw gewrichten te dragen voor een groot gewicht, en dus slijten sneller. Ook, door een verkeerde uitlijning of een grote belasting tijdens het sporten slijtage kan het gevolg zijn van de symptomen. Echter, achter het krakende geluid is het ook een schending vast, de achterzijde is al breed, zoals een meniscus scheuren. De halve maan-vormige menisci zijn weefsels gemaakt van kraakbeen en bindweefsel en bevindt zich tussen het hoofd van de tibia en het einde van het femur. Heb je de taak om het gewicht te verdelen uitgeoefend op het kniegewricht, in de best mogelijke manier om het gewricht. Door een ongeval, of meer vaak, vanwege de slijtage, de menisci kunnen scheuren. De meeste gesprekken ontstond al voor de kleinste spleten, die ertoe leiden, ten slotte, in het geval van een kleine belasting voor een meniscus scheur het gevolg zijn van veelvuldige blootstelling aan de Sport, Overgewicht, of niet.

Pijn in de knie

Ook hier is de trigger kan worden scheurde een meniscus. Mogelijke slijtage en scheuren van spieren of Pezen, vasculaire problemen, of de zogenaamde ischias zijn ook. Ischias is de korte vorm voor de sciatic nerve, de langste zenuw in het menselijk lichaam. Hij leidt uit het onderste uiteinde van het ruggenmerg ter hoogte van het heiligbeen naar de achterkant van het been langs. In de achterkant van de knie, die hij verdeelt in de kuit en het scheenbeen zenuw aandoeningen van de zenuw, bijvoorbeeld door het ontwerpen veroorzaakt, kan worden waargenomen ook in de achterkant van de knie als gevolg van pijn, tintelingen of gevoelloosheid. Als de pijn gepaard gaat met klachten in de knie, een grote zwelling, Gevoelloosheid of zelfs verlamming, kan de cyste is de oorzaak van de zogenaamde Baker, één van de slijmvliezen ingesloten vocht ophoping huid keel in de binnenkant van de knie.

Gezwollen Knie

Een zwelling van de knie, die niet is veroorzaakt door een letsel kan het gevolg zijn van reuma of andere ontsteking. In dit geval het gehele kniegewricht.

Pijn in de knie-buitenkant

Om deze pijn X-benen zijn schuld: Deze misvorming neemt wraak door slijtage aan de buitenkant van de knie. Een andere mogelijke oorzaak is de zogenaamde runners knee is te Wijten aan Verkeerde belasting of Overbelasting van een Faserzug (de tractus iliotibialis) wrijven op de botten van het kniegewricht en het weefsel ontstoken raakt. Het resultaat: Scherpe pijn in de knie-en buitenkant. Lange afstand lopers zijn vaak beïnvloed, syndroom-maar kunnen wij ook de lopers.

Hamburg-harburg, 3. Juni

Geef een reactie