De mung bean – Gezond en veelzijdig

Mungobohnen
Gezond en eiwitrijke mung bonen, mung bonen zijn een belangrijk onderdeel van de Aziatische keuken – en terecht, want uw gezonde effect is uniek.

Ieder van ons had ten minste eenmaal in de salade: iets onbestemd groen-en-witte ballen met je witte zaailing aan de ene kant is het een zeer gezonde bonen die afkomstig zijn uit India. Er Mung Dal is verwerkt,, speciaal in het land, zoals Bonen gegeten Dal. De mung bean (mung bean of mung bonen) wordt voornamelijk gebruikt als een salade Topping. in het geval van glas, de mangoest is een pasta is het belangrijkste ingrediënt van de boon.

Het ontkiemd spruiten van de boon zijn lang en wit en zijn vaak te vinden in Aziatische noodle gerechten. Goed om te weten: Zelfs als dit zijn dan de zogenaamde taugé, is de naam verkeerd. Mung bonen te maken hebben met soja bonen, niets, de juiste Naam is mung bean sprouts.

Mungobohnen in Schale

Mung bonen kunnen in een bak water om te ontkiemen.

Rijk aan voedingsstoffen

Mung bonen je hebt bewezen positieve effecten op onze gezondheid. Ze zijn niet alleen rijk aan eiwitten (ongeveer 24 procent), en mineralen, zoals kalium, Magnesium, en zink, vitamines E, B1, B2, B6 en C en foliumzuur, fruit in de kleine huls. Vanwege hun lage aantal Calorieën (274 kcal/100g) en een hoog gehalte aan vezels 17g/100g) (als u een ideaal dieet voedsel. In vergelijking met hun Familieleden, de bonen en de bekende Tuin, u heeft het voordeel dat het zeer licht verteerbaar. Wie wil het dieet voeding eten als tussendoortje in het kantoor, moet angst geen opgeblazen gevoel. In de traditionele Chinese geneeskunde, de mung wordt aanbevolen bean zelfs als een tegengif voor te veel lucht in de buik. Verdere toepassingsgebieden: Als thee, in voedsel of loodvergiftiging, of als een Voedingswaarde remedie voor rusteloosheid, Oedeem, en maagzweren. In de Ayurvedische geneeskunde, de hoes is fruit voor ontgifting (Detox) en voor de behandeling van hoge bloeddruk en Diabetes.

Veelzijdige Verwerking Van Mogelijkheden

Mung bonen in de gezondheid van voedsel winkels en reformwinkels. In een kom doorweekt met water ontkiemen ze in ongeveer vier dagen. U kunt echter ook rauw in de salade toe en roerbak gerechten, van pannenkoeken in het gedrukt staat, Pasteitjes of aardappelpuree.

Hamburg-harburg, 22. September

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie