De melk van de koe – hoe compatibel is?

Expertin Dr. Nadine Hess Kuhmilch
Expert Dr. Hess: Tot een paar jaar geleden, geneeskunde van de koe melk aan de kinderen werd beschouwd als in het dieet in het eerste jaar van het leven als een absolute ‘No-go’. Een hoog risico voor allergieën. Dit is nu weerlegd en de melk van de koe is aanbevolen in de medische richtlijnen in de eerste twaalf maanden.Dit is een vraag die veel mensen, vooral voor de ouders van kleine kinderen. Wanneer is de melk van de koe aan te raden? Hoe veel mag drinken een kind in het eerste jaar van het leven, en hoeveel daarna? En waarom de normaal kind melk mag niet worden vervangen door de melk van de koe?

De kinderarts Dr. Nadine Hess zegt:

Melk is gezond – geen ander voedsel biedt zoveel Calcium als melk. Maar het is niet altijd de melk van de koe is aanbevolen, zonder aarzeling. Een paar feiten op te merken.

Tot een paar jaar geleden, geneeskunde van de koe melk aan de kinderen werd beschouwd als in het dieet in het eerste jaar van het leven als een absolute ‘No-go’. Een hoog risico voor allergieën. Dit is nu weerlegd en de melk van de koe is aanbevolen in de medische richtlijnen in de eerste twaalf maanden*. Het is echter niet geschikt als het drinken van melk of babymelk. Met het begin van een voeding vanaf de leeftijd van 16. Week van het leven zuigelingen een Gedeelte (ongeveer 100 tot een maximum van 200 ml) melk van de koe in de melk-graan pap per dag. Zuivelproducten, zoals kaas, Pudding, kwark, enz. moet worden in de gehele eerste jaar van het leven is niet gevoerd, want ze bevatten ook veel Eiwitten, en vaak te veel suiker. De nieren van een baby kan niet scheiden van de hoge Eiwit en mineralen bedragen. Als je echter geen rekening met de melk, granen pap met natuurlijke yoghurt in plaats van melk te bereiden. Fruit, yoghurt, echter, zijn de materialen, door de hoge concentratie van kunstmatige smaakstoffen en suiker om iets te vinden in het dieet van het eerste jaar van het leven.

Als u een maaltijd bereiden met de melk van de koe, moet je geen aandacht besteden aan voeden tegelijkertijd de ijzer-bevattende voedingsmiddelen (zoals vlees), zoals opgenomen in de melk Calcium voorkomt de opname van ijzer in de darm. Verhoogd kunnen ze aan de andere kant, Vitamine C-rijke voedingsmiddelen! Zo gek is van de groenten-en-vlees pap met een beetje jus d ‘ orange.

Als een moeder – of-formule is een melk vervangt de melk van de koe kan worden gebruikt. De reden hiervoor is het hoge mineralen-en eiwitgehalte en het lage aandeel aan meervoudig onverzadigde vetzuren, ijzer en Jodium. Hetzelfde geldt voor merries, geiten of soja – rijst en melk. Ze moeten worden gebruikt in het eerste jaar van het leven, niet als een kind op kunstmelk. Ook, ongepasteuriseerde melk is voor baby ‘ s niet geschikt zijn, als ze kunnen bevatten bacteriën.

Vanaf de leeftijd van eerste jaar baby ‘ s ‘ melk kan ook worden gebruikt als een drankje. Echter, je moet ook aandacht besteden, niet drinken van grote hoeveelheden (tot de leeftijd van drie 300ml melk of melkproducten van het bereik van de dag). In het geval van te veel voeding wordt bedreigd door de hoge calorie-inhoud, Obesitas, vanwege de lagere absorptie van ijzer-deficiëntie.

Voor volwassenen is het advies van de duitse vereniging voor voeding, zolang geen intolerantie of Allergie, is: ongeveer 200-250g per dag.

* amwf.org; S3-richtlijn over Allergie preventie in 2009

Geef een reactie