De kwetsbaarheid is gevonden? – Anti-influenza drug van Japan kon de Ebola-epidemie eind

Mittel gegen Ebola gefunden
Een Japanse ontwikkelde anti-Influenza drug toont ook de activiteit tegen Ebola, en zou onmiddellijk in grotere hoeveelheden in de wereld zijn wetenschappers koortsachtig zoeken naar een medicijn tegen Ebola. En keer op keer getest in de laatste weken van experimentele geneesmiddelen tegen de dodelijke ziekteverwekkers – maar geen van hen bracht de doorbraak. Nu de Japanse regering heeft een Ebola geneesmiddel dat wordt alleen effectief in 100 procent van de gevallen, maar ook belangrijke voordelen in vergelijking met de eerder beproefde middelen. De praktijk Vita kent de feiten.

In een recente studie, virologist van de Bernhard-Nocht-Instituut voor tropische geneeskunde in Hamburg waren in staat om aan te tonen dat de werkzaamheid van T-705, ook in het geval van een Ebola-infectie. De duitse onderzoekers in het journal Antivirale Onderzoek, dat in een experiment met muizen, alle met Ebola-geïnfecteerde dieren kan worden genezen door het gebruik van het Japanse anti-Influenza geneeskunde volledig.

T-705 voordelen heeft ten opzichte van de vorige Ebola fondsen

De drug van Japan, bijvoorbeeld, is het feit dat de T-705 drug in vergelijking met eerder geteste Ebola drugs zoals ZMAPP of siRNA is goedgekeurd in Japan voor de bestrijding van influenza virussen. Ook in de verenigde staten, deze goedkeuring is op handen.

Sinds T-is geproduceerd in 705 in Japan is op dit moment in grotere hoeveelheden, volgens de fabrikant, de behandeling eenheden voor meer dan 20.000 patiënten in voorraad, en kan snel worden in de behoefte aan plaatsen zoals West-Afrika geleverd.

Waarom Ebola de behandeling tot nu toe, zo moeilijk was

Een verder voordeel van de Agent is gerelateerd, overeenkomstig het in Hamburg gevestigde onderzoeker op het tijdsframe van de administratie, voor het effectieve gebruik van T-705 tegen Ebola. Het Probleem van alle eerder geteste Ebola drugs is dat ze moeten worden toegediend aan de patiënt binnen twee tot drie dagen na de infectie, zodat ze effectief zijn. De incubatietijd – dat is de periode die loopt van de virus infectie tot de ziekte uitbraak van Ebola, maar maximaal 20 dagen. Dit betekent dat het venster wordt gesloten voor de behandeling met deze geneesmiddelen, vaak al voordat de ziekte symptomen worden opgemerkt. Dit Probleem bestaat niet in het geval van T-705. De studie van Hamburg bleek dat de Griep zelf was drie dagen na het uitbreken van de ziekte en na het verschijnen van de eerste symptomen van de ziekte is nog steeds effectief.

T-705 is geleverd aan Afrika?

Japan heeft tot nu toe alleen voor de behandeling van griep medicijn dat is goedgekeurd door de world health organization (WHO) officieel Ebola-Centrale. Hoewel het niet is getest als zodanig, noch de mensen, toch zijn de in-diepte klinische Beoordeling van de werkzame stof zou kunnen worden volstaan in de laatste paar jaar. Bijwerkingen werden gevonden, nr.

De DIE moet nu beslissen. Als Ebola is de verspreiding in West-Afrika, heeft al besloten weken geleden dat, in principe, het gebruik van niet-goedgekeurde geneesmiddelen in het licht van de vele Ebola dood van een aantal Afrikaanse landen is het ethisch aanvaardbaar.

Hamburg-harburg, 26. Augustus 2014

Geef een reactie