De Keizer geboorte – Alles wat je moet weten moeders

Kaiserschnitt
Wat zijn de voordelen van de zogenaamde Keizer is geboren? De praktijk Vita legt zie de FaktenDas Baby direct aan de tijd van zijn eerste adem, blijven moeders met keizersnede is normaal geweigerd. Anders in het geval van de zogenaamde Keizer is geboren: de arts neemt het kind voorzichtig in de buik en de moeder en het kind kan zien elkaar direct in de ogen. Wat zijn de voordelen van dit type van geboorte en waar gevaren dreigen?

Een Keizer aan het einde van de moeders is gesneden voor de zwangerschap is normaal gesproken een erg passieve materie. De moeder is verdoofd van de Situatie en de werkelijke Gebeurt blijft achter een gordijn verborgen. Zodra het kind is in de wereld, het wordt aangedreven eerste, medisch, schoongemaakt en handdoeken gewikkeld. Dan is de moeder kan zien. Voor veel vrouwen is dit een pijnlijke ervaring.

De zachte en emotionele keizersnede

Een alternatief geboorte methode, de zogenaamde Keizer is geboren. Dit type van de Geboorte is genaamd de ‘Natuurlijke keizersnede. Afhankelijk van de situatie, de Baby is gedraaid in de baarmoeder zodat het gericht is op het moment van zijn intrede in de wereld van het gezicht van de moeder. Zodra de baby ‘ s hoofd is zichtbaar, het verminderen van de Artsen van de CHIRURGISCHE doek, en de moeder is in het midden van de actie. Zoals in het geval van een natuurlijke geboorte, kan mitpressen aan het einde. Zodat de Baby beter kan aanpassen aan de nieuwe omgeving, het verlaat het lichaam van de baby nog voor een paar momenten in de buik. Sommige klinieken zelfs toestaan dat de moeder haalt het kind uit de buik. Het kind wordt onmiddellijk daarna, in de manier waarop de wereld is gekomen aan de borst. Studies tonen aan dat zo onmiddellijk een sterke band tussen moeder en kind is gemaakt en de doorstroming van de melk en de involutie kan worden versneld. Een studie van het Karolinska Instituut in Zweden, blijkt dat contact met de huid helpt direct na de geboorte van het kind naar het leven buiten de buik tot baby ‘ s met de huid contact had 90 minuten na de geboorte, een aanzienlijk hogere lichaamstemperatuur, de hogere niveaus van de bloedglucose, en riep: minder dan de pasgeborenen van de controle groep, die in het kinderbed net naast de moeder.

Dierbare Herinneringen

In vergelijking met een klassieke keizersnede de Keizer is geboren duurt slechts een paar minuten langer, gewoon, deze minuten zijn dierbare herinneringen, die zal worden vergeten, de moeder zeker nooit. De Baby zelf kan waarnemen zijn moeder de eerste van alle, alleen zeer slecht, pasgeborenen hebben meestal geen ontwikkeld gezichtsvermogen en de wereld waarnemen door een sluier. Het herkent zijn ouders, maar na een korte tijd, voor de stem en ruiken. Ook de vader betrokken kunnen worden bij de geboorte. Zijn taak is dan, voor een paar momenten, nadat het kind geboren is, wordt de navelstreng door met een steriele schaar door te knippen. De chirurgische draperen wordt getrokken, back-up, zodat moeder en kind niet afgeleid te worden door de uiteindelijke levering. De methode van natuurlijke C-sectie werd oorspronkelijk ontwikkeld door de Australische gynaecoloog Nick Fisk. Hij belooft de Keizer de geboorte van meer natuurlijke geboorte-ervaring, en een sterkere band tussen moeder en kind. Fisk geoefend op een natuurlijke keizersnede voor tien jaar in de UK. Ook in Duitsland, een aantal ziekenhuizen, waaronder het Charité-ziekenhuis in Berlijn te bieden heeft met deze methode.

Hoe traumatisch de aanblik van een open buik?

Geheel onbetwiste Keizer van de geboorte niet. Sommige Artsen geven aan dat het voor moeders en vaders traumatisch kan het worden om de open buik en het bloed besmeurd op de Baby. Dr. Nadine Hess, een kinderarts in Hamburg-harburg opmerkingen: De ouders moeten overwegen vooraf of het te veel of je kunt tolereren. Als u wilt, maar het is zeker een mooie ervaring. De aanstaande ouders moet ook niet te negeren dat zelfs een Keizer geboorte is een medische procedure, de hoogste concentratie is voor alle Betrokken partijen. In het geval van het ontstaan van complicaties, de harmonieuze geboorte ervaring is in de lijst van prioritaire zo ver in de Achtergrond. Sommige Artsen verwijzen naar de Keizer de geboorte, dus ook niet minachtend als een overbodige Gimmick.

Ook een Keizer geboorte blijft een medische procedure

In het Algemeen, de aanstaande ouders moeten zorgvuldig overwegen of uw kind mag komen met de keizersnede op de wereld – de klassieke of engelse van geboorte. Dr. Hess: De soms geuite zin ‘de Keizer, de veiligste manier om een kind op de wereld’ – gedeelte is gewoon verkeerd. De moeders meestal herstellen langzaam van de ontberingen van geboorte, het land van de kinderen, in het bijzonder, op verzoek van de Keizer van problemen in het children ‘ s hospital bezuinigingen vaker met de ademhaling, meer kans hebben op de buik in de eerste paar maanden. Sommige studies suggereren dat je een hoger risico voor infecties, Astma en allergieën. In het Algemeen, een Keizer, geldt het volgende: Voor moeders die niet kunnen baren als gevolg van complicaties of een smalle bekken, natuurlijk, snijden is altijd een zegen. Een Natuurlijke Keizer van de moer sectie kan de mogelijkheid bieden om actief en emotioneel in het geboorte proces betrokken.

© door wat wordt uitgezonden

Hamburg-harburg, 11. Mei

Geef een reactie