De juiste dosering Ambroxol

Wat komt, gaat ook. Deze dubieuze wijsheid komt met name in het geval van verkoudheid. Het kan vooral bij het hoesten is zeer gevaarlijk.

Omdat: regelmatig, slijm hoest kan de eerste indicatie van Bronchitis of zelfs een chronische ziekte, zoals chronische obstructieve pulmonaire ziekte (COPD).

Ambroxol als een goede hoest-oplosser

De werkzame stof Ambroxol is de expert als het gaat om afval gelijmd op de hoest. Hij lost taai hoest slijm, maakt de luchtwegen en beschermt tegen nieuwe slijm voorkomens. Het hoesten frequentie verminderd effectief.

Dosering vorm van Ambroxol

Meestal is de werkzame stof Ambroxol in tablet of capsule vorm. Moeten patiënten die moeite hebben met het innemen van tabletten of capsules, u kunt ook rekenen op de volgende dosering vormen van Ambroxol:

  • Sap
  • Bruistablet
  • Inhalatie-oplossing
  • Zetpillen
  • Zuigtabletten pastilles

Der Wirkstoff Ambroxol kann auch als Brausetablette eingenommen werden

De werkzame stof Ambroxol kan ook gebruikt worden als een bruistablet genomen

Maakt niet uit welke vorm het is, het geneesmiddel met de werkzame stof Ambroxol moet altijd volgens de voedsel genomen.

Dosering bij volwassenen en adolescenten (vanaf 12 jaar)

Volwassenen en adolescenten van 12 jaar nemen ongeveer 75 mg van het medicijn in te nemen.

Hoe vaak u het medicijn op de dag, het is allemaal afhankelijk van de toedieningsvorm en de opgenomen hoeveelheid van de werkzame Stof wordt toegediend.

Het slijmoplossend effect van de drug wordt versterkt door hydratatie.

Het geneesmiddel mag niet worden genomen zonder medisch advies langer dan 4-5 dagen. Als na deze tijd is er geen verbetering of de toestand verslechtert, moet een arts worden geraadpleegd.

Wat te doen in geval van een Overdosis?

Ernstige vergiftiging niet in acht zijn genomen in het geval van een Overdosis van Ambroxol. Er zijn meldingen geweest van voorbijgaande angst en diarree. In geval van accidentele of opzettelijke extreme Overdosis verhoogde secretie van Speeksel, kokhalzen, braken, en de bloeddruk dalen.

Prof. Dr. Hartmut Göbel

Deskundige, Prof. Dr. Göbel: Ernstige vergiftiging symptomen in een Ambroxol Overdosering tot op heden niet waargenomen.

Als de drug werd genomen in grote hoeveelheden, het Getroffen met een arts. Acute maatregelen, zoals de inductie van braken en maagspoeling over het algemeen niet worden weergegeven, en alleen de extreme gevallen van Overdosering.

Dosering bij kinderen

De juiste dosering van Ambroxol in kinderen geen Algemene dosering kan worden genoemd een formule, omdat de dosering hangt bij kinderen van twee factoren: de toedieningsvorm en de drug hoeveelheid van het Geneesmiddel opgenomen.

In principe zijn kinderen onder de leeftijd van twee jaar kan worden behandeld met het werkzame bestanddeel, maar altijd op voorwaarde dat de arts heeft besteld de behandeling met deze werkzame stof.

Voor kinderen tot de leeftijd van twaalf jaar, de behandeling van Ambroxol in sap of in de vorm van druppels is aanbevolen, aangezien deze meestal lager gedoseerd. Bovendien, bij deze dosering, de juiste dosering en als het toedienen van medicijnen voor ouders is veel gemakkelijker dan een tablet dosis vormen.

Dosering bij Zwangere vrouwen

Hoewel het bekend is dat Ambroxol passeert de Placenta, er is geen voldoende gegevens of studies over de vraag of het innemen van het geneesmiddel tijdens de zwangerschap of borstvoeding voor de Baby is gevaarlijk. Om deze reden, het zou beter zijn om te worden op de inname van Ambroxol weggelaten of slechts plaats na zorgvuldige Baten-risico-evaluatie.

Interessant Ambroxol wordt gebruikt voor de geboorte, maar intraveneus voor de behandeling van respiratoir distress syndroom in het geval van een bedreiging van voortijdige. Wanneer baby ‘ s komen te vroeg op de wereld, is een groot deel van het Probleem is nog niet volledig Volgroeide longen. De ademhaling niet kan werken nog steeds alleen, omdat de long blaasjes nog niet gevormd genoeg van een zogenaamde Oppervlakteactieve stof. Om te voorkomen dat deze respiratoire problemen bij premature baby ‘ s, kunnen worden geleverd aan de aanstaande moeder in het geval van een dreiging van vroeggeboorte voor vijf dagen intraveneus met hoge doses van Ambroxol. Met dit proces, een Oppervlakteactieve stof wordt voortgezet Stimulatie via de bloedbaan van de moeder. Deze dosis is 16 keer hoger dan een normale dagelijkse dosis, die wordt gebruikt voor de behandeling van koude-gerelateerde hoest.

Bis zum zwölften Lebensjahr wird Kindern der Wirkstoff Ambroxol meist in Saft- oder Tropfenform verabreicht

Tot het twaalfde jaar de kinderen van de werkzame stof Ambroxol wordt toegediend, gewoonlijk in de sap of in de vorm van druppels

Wat is het effect van Ambroxol?

Precies hoe Ambroxol handelingen op het slijm dat niet duidelijk is tot vandaag de dag. Onderzoekers vermoeden dat de drug activeert de lichaamseigen eiwitten, bepaalde Slijm onderdelen van de zogenaamde acid glycosaminoglycanen, kolommen, en te verminderen. Op hetzelfde moment, de taaie slijm kan voldoen aan de longen muren, maar meer Oppervlakteactieve stof wordt gevormd. Dat is, de Patiënt kan nu gemakkelijk ophoest aan het feit dat Ambroxol biedt haren voor een snellere beweging van de trilharen, die voor het verwijderen van vuil deeltjes uit de luchtwegen verantwoordelijk. het sneller bewegen van de trilharen, hoe sneller het slijm wordt verwijderd en de hoest is het langzaam.

Geef een reactie