De ischias is geplakt? Dus de pijn is weg te gaan!

Ongeveer 120 000 mensen per jaar: ischias! Een zenuw pijn dat gebeurt meestal in de onderrug. Je leert hier wat zijn de maatregelen voor de behandeling van ischias pijn zijn het meest belangrijk voor je is en wat SOS-tips die u moet weten in het geval van een ingeklemde zenuw.

Met pijn in de rug Anita Höhne* had te doen van tijd tot tijd, maar zo slecht was het nooit: De pijn naar beneden de heup naar beneden op de been, zegt de 44-jarige. Haar behandelende arts, Dr. Ulf Marnitz, orthopedisch chirurg en Directeur van de wervelkolom midden in Berlijn, heeft gezegd: de pijn komt van de heupzenuw.

De ischias is een zenuwpijn (med. De Nervus ischiadicus) dat trekt van de lumbale regio (met zwembad) in het been. De magnetische resonantie imaging (MRI), met de instellingen in de samenleving, bracht de oorzaak van Anita Höhnes pijn aan het licht: Een tussenwervelschijf in de wervelkolom had gleed naar voren en drukte op de heupzenuw. Dat leidde tot de hevige pijn, Dr. Marnitz.

Frau mit Ischias und Gymnastikball

Anita Höhne kunt lachen weer. De ongemakken veroorzaakt door een beknelde zenuw in de lende, kan genezen worden door een combinatie van pijn, fysieke therapie en ontspanningsoefeningen

SOS-tips voor het geblokkeerde zenuw

Instant verlichting brengt het niveau van de opslag. Hier, de Patiënt ligt met de rug plat op de vloer en de scharnieren van de benen in een hoek van 90 graden op een stoel. Daarnaast is er een warme kruik of een warme opgerolde handdoek onder het bekken helpt. Zelfs een paar minuten aan langzame en bewuste Ademhaling in de onderbuik verlicht. Dit , in de pijn van de ademhaling verlicht spanningen en geeft het lichaam meer zuurstof. Geen verbetering optreedt binnen twee dagen, raadpleeg dan een orthopedisch chirurg!

Nauwelijks bekend is: ischias in de nek

Een speciale Vorm van ischias is de hernia is een wervels in de nek, zegt Dr. Marnitz. Die,hoewel hij weinig bekend, echter, gebeurt niet zo zelden. Typische symptomen zijn een stijve nek en eenzijdige pijn in de Arm.

Wat gebeurt er als ischias

Onze wervelkolom wordt bij elkaar gehouden door 24 wervels en de tussenliggende de tussenwervelschijven. Van elk van de wervelkolom zenuwen de signalen zoals pijn, het ontvangen van prikkels, en vervolgens via het ruggenmerg naar de hersenen. Terwijl ischias bijvoorbeeld een zenuw wordt afgekneld en ernstige pijn veroorzaakt, zegt Marnitz. Dat,in aanvulling op het gevoelloosheid en verlamming, tot deze operatie. Anita Höhne was een zegen in vermomming. Ze was niet actief op.

Vandaag ischias hoeft niet te worden een meester in de chirurgie. Een combinatie van pijnstillers, fysiotherapie, training van de spieren en de houding van de training bevrijd veilig van de pijn. Een operatie is alleen nodig als er sprake is van verlamming in armen of benen, en deze worden ook genoemd is echt een gevolg van een ingeklemde zenuw. De defecte tussenwervelschijf is uitgebracht van de zenuwen.

Behandeling voor ischias: Drie-pilaren-therapie

Om de controle van pijn, fysieke therapie en ontspanning oefeningen zijn de belangrijkste maatregelen voor de behandeling van ischias pijn.

In het geval van milde tot matige pijn geneesmiddelen met werkzame ingrediënten zoals acetylsalicylzuur, Paracetamol of Ibuprofen. In het geval van sterkere, meer terugkerende pijn recept coxib of niet-steroïdale anti-inflammatoire Geneesmiddelen (nsaid ‘ s). Het effect van anti – inflammatoire en pijn-het remmen.

Teufelskralle

U wilt om te vechten de ischias pijn is heel makkelijk? Dan moet je proberen thee of capsules met het extract van duivelsklauw

Als een natuurlijke remedie voor een gesloten ischias heeft zich bewezen als de devil ‘ s claw. De opgenomen Harpagoside vermindert de zwelling, remt de ontsteking en dus verlicht de pijn.

Ook een beproefde methode: De injectie van anti-inflammatoire stoffen gewonnen uit het bloed van de patiënt.

Belangrijk: De ischias-pijn bestrijden

Degenen die last hebben van pijn, wennen aan een verlichting van de houding, die op zijn beurt weer leidt tot nieuwe problemen.

Dat,nog gevaarlijker, de pijn geheugen zelfs, zegt de orthopeed. De meer verontrustende gewaarwordingen blijven bestaan, hoe dieper ze zijn afgedrukt in het zenuwstelsel lijnen. Het resultaat is dat op een bepaald moment een last zonder oorzaak. Daarom, begin van de behandeling is belangrijk. Anita Höhne heeft gebracht onmiddellijke pijn therapie weer in balans te brengen. Zonder de pijn die het leuk is om te bewegen, zei ze.

Ischias in het kruis? De Test toont de

Lasegue-Test bei Ischias

Om te detecteren of in feite een ischias in het kruis (lumbale wervels) aanwezig is, zal de arts maakt een bijzondere onderzoek: de zogenaamde Test van Lasègue

Voor deze snelle en absoluut eenvoudige Test, de Patiënt is ontspannen en plat aan de achterkant. De arts brengt een gestrekt been los aan de bovenkant. Treedt op in een hoek van ongeveer 45 graden (zie links) is een sterke pijn in de billen en dijen, die is een typisch teken van een ingeklemde zenuw in de lendenen. De pijn te schieten van de achterzijde van het been en kan zelfs uitstralen naar de knie.

Pijn in de rug waar ze vandaan komen en wat helpt

*Naam veranderd door de redactie

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie