De hersenen in onze huid

Haut kann denken
De neuronen in onze huid niet waarnemen van prikkels, zoals de aanraakfunctie, is alleen, en ze verwerken ook. Zenuwcellen bevinden zich niet alleen in onze hersenen: ze zijn ook te vinden in het ruggenmerg, de ogen en in onze huid. Een studie toont nu aan dat de hoge gevoelige neuronen zijn er voor de tactiele en thermische sensaties, maar om dingen in de situatie dat niemand zou hebben beschouwd als ‘denkbaar’. De praktijk Vita heeft voor u de feiten.

De taken van de zogenaamde sensorische zenuwcellen in de huid van een wetenschappelijk oogpunt, zo ver, beheersbaar. Elke kleine actie op de buitenste laag van de huid – zoals aanraking, temperatuur, trillingen of letsel zal worden doorgestuurd naar de neuronen direct naar de hersenen.

De huid denkt geometrisch

Volgens een recent gepubliceerde studie van de Umeå University in Zweden, veel vertakte neuronen in het Tactiele systeem – het deel van de zogenaamde oppervlakte gevoeligheid van de huid zijn niet te sturen, maar ze zijn alleen verantwoordelijk voor de informatie naar de hersenen, maar ze ook zelf te evalueren.

Met name de informatie gegenereerd door een contact met de zeer gevoelige zenuwen in de huid worden opgenomen, en in een andere – nog onbekende – geometrische berekeningen stap direct verder verwerkt.

De kleine hersenen in de vingertoppen

Voor de studie, vooral gevoelige zenuw werden onderzocht in de cellen in de huid van de vingertoppen. Ons onderzoek heeft aangetoond dat de tactiele zenuwcellen te nemen op dezelfde twee taken, vertelt studie auteur Professor Andrew Pruszynski. Dus, u geven de hersenen het bericht over wanneer en hoe intensief de huid raakt. Aan de andere kant, berekenen en zenuwcellen in de huid, ook informatie over de geometrische vorm en de aard van de aan te raken pulse generator.

In feite is de berekening van de processen van de zenuwcellen in de huid van complexe en vergaande, als in de wetenschap wordt vermoed. Als je voelt dat de tip van je vinger over een oppervlak, de verwerking of een beter proces in het denken, zei in de zenuwcellen van de huid vergelijkbaar te zijn met de berekening verwerkt van de neuronen in onze hersenschors, legt Professor Pruszynski.

Simpel gezegd, dit betekent dat er contact zal worden opgenomen in de gewaarwordingen op de huid van de zenuwcellen in de huid zo ver mogelijk en geëvalueerd, voordat het de hersenen bereikt. Dit is volgens de verklaringen van Professor Pruszynski niet minder is dan een wetenschappelijke Sensatie.

Hamburg-harburg, 3. September 2014

Geef een reactie