De grote homeopathie gids: Wat helpt wanneer?

Homöopathische Pflanzen und Samen
Tegen welke klachten kamille en Co helpen? En nog veel meer we verraden in onze foto ‘ s galleryfor elk Lijden, er is een zachte tegengif. Ons Overzicht toont je de beste geneeskrachtige planten tegen de meest voorkomende klachten.

Vergelijkbaar is behandeld met Soortgelijke

Het principe van de homeopathie is: de wil is behandeld met Als. De symptomen die een actief bestanddeel in een Gezonde activeert, moet de klachten van een zieke persoon zo veel als mogelijk. In duidelijke tekst: Een ui, wat leidt tot een loopneus en tranende ogen, kan genezen die symptomen in de zieken.

De beste geneeskrachtige planten tegen de meest voorkomende klachten, onthullen, ontdekken we in onze foto-galerij – klik nu!

Dus neem je het geld correct

Volgens de ervaring van homeopathische Artsen is de beste tijd om te Nemen 30 minuten voor of na het eten. Om dit te doen, je laat de Bolletjes (kralen), tabletten of druppels oplossen in de mond. Bij het kopen, moet u beschrijven de apotheker zo nauwkeurig mogelijk is, welke symptomen je hebt, hoe lang ze duren en hoe sterk ze zijn. Gelieve dan ook goed naar zijn instructies. Voor meer informatie over www.dhu.de

Geef een reactie