De grill geboren?

Grillen mit Holzkohle
Waarom kunnen we tolereren oplopende rook tijdens het grillen met houtskool op alle, hebben de onderzoekers nu gefundenan zwoele avonden in de zomer, het ruikt het overal, sappige Steaks en worstjes. Want er is bijna niemand die het niet doet: grillen en Barbecueën. Waarom kunnen we tolereren BBQ-rook, in tegenstelling tot onze voorouders vonden zelfs nu, onderzoekers van de Pennsylvania State University.

Staan op de houtskool grill, en om goed te worden gerookt, maakt ons meestal niets. We kunnen tolereren vuur, rook, is een Gen variant AHR. De wetenschappers van de Pennsylvania State University bleek nu. In deze variant, je kwam toen de onderzoekers vergeleken het genoom van de Homo Sapiens, de Neanderthaler en de Denisova-mensen.

Rook kan worden voor long-en vaatziekten of kanker

Hoewel alle drie de voorouders van de soorten zijn bijzonder belangrijk in koudere klimaatzones op een kampvuur als een bron van warmte en voedsel op te bereiden, moeten trok de brand de rook bij de Neanderthaler en de Denisova-mens ernstige gevolgen voor de gezondheid tot gevolg in de Vorm van long-en vaatziekten of kanker.

De reden ligt in het Gen AHR. Normaal gesproken wordt dit Gen stuurt een Receptor die wordt gebruikt voor de controle van celgroei. Aan de Receptor, de zogenaamde polycyclische aromatische koolwaterstoffen zijn gebonden. De rook wordt ingeademd, activeert de Receptor. Dus, metabolische processen worden gestart, die zijn schadelijke stoffen.

Gen-variant leidt tot minder gifstoffen

De Gen-variant, die zich gedurende duizenden jaren in ons DNA, maar in vergelijking met de Neanderthaler en de Denisova-mensen hebben een veel lagere bindend vermogen om de koolwaterstoffen. Het resultaat is dat Het minder toxische moleculen in ons lichaam

Dit is het resultaat van de onderzoekers, als ze worden geplant in een poging gen-varianten in de test cellen, en deze verschuiving materialen met polycyclische aromatische koolwaterstoffen.

Dienovereenkomstig, zowel de Neanderthalers en de denisovans waarschijnlijk hebben opgelopen-een man onder veel van de schadelijke effecten van het kampvuur rook, en ook gegroefde het vlees. De wetenschappers konden echter niet beantwoorden of het Gen AHR tot het uitsterven van de twee archaisc soorten meer.

Hamburg-harburg, 06. Augustus

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie