De frisse lente-apotheek

Löwenzahn hilft bei Frühjahrsmüdigkeit
De bloemen van de paardebloem stimuleert de lever en de galblaas activiteit. Bereid in een salade, u helpen bij het biedt de lente vermoeidheid vertreibenOb lente vermoeidheid, metabole problemen of een zwakke zenuwen: Voor alle natuur van een zachte geneeskunde. Wij vertellen u welke kruiden u kunt nemen voor uw gezondheid.

Paardebloem

Helende werking: paardebloem stimuleert de lever en de galblaas activiteit, en is van invloed op het bloed, de bloedvormende. Recht om te verkopen het voorjaar van vermoeidheid.

Recept: De delicate paardenbloem bladeren zijn goed gesneden, gewassen, en bereid met een Marinade van citroensap, water, zout, peper en olijfolie lente salade.

Wilde knoflook

Bärlauchpesto gegen Frühjahrsmüdigkeit

Wilde knoflook pesto smaakt niet alleen heerlijk, maar ook stimuleert tegelijkertijd de stofwisseling. Gewoon recht voor om de strijd van de lente vermoeidheid

In de volksmond ook bos knoflook heet de kas kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden. De essentiële Oliën stimuleren de stofwisseling en helpen bij de bestrijding van de lente vermoeidheid. Knoflook kan ook een vermindering van de bloeddruk en het cholesterolgehalte positieve invloed. Daarnaast zijn de ingrediënten kan het stimuleren van de stofwisseling van vet in het lichaam, en zelfs voorafgaand aan verharding van de slagaders te beschermen.

Recept: 200 gram knoflook, wassen, hak ze fijn; 200 g pijnboompitten in een pan roosteren, hakken. Zowel voeg toe aan de puree met 200 ml Olie tot een Pasta. 100 g Pecorino wrijven, met de massa en mix, kruid met peper en zout.

Brandnetel

Therapeutische werking: het zorgt voor het pigment Chlorofyl ondersteunt het Denken. Brandnetel nieuwe kracht geeft, spoelt de nieren en de urinewegen.

Recept: 1 EETLEPEL fijngesneden verse brandnetelbladeren kan worden geblancheerd met een kwart van een liter kokend water, op slechts 2 minuten, de stam en ongezoete lauw drinken

Heerlijk! Deze bloemen kun je eten courgette: geel, nootachtige bloemen Verfijnen pittige pasta of gehakt.Stokroos: De bloemen, de smaak is mild pittig. Past in salades, soepen of sauzen. Goudsbloem: Alleen de buitenste bloemblaadjes te gebruiken! Dit geeft de vis een fijn kruidig Aroma.Violet: De bloemen met eiwit en bestrooi met poedersuiker. Dus, chocolade taarten prima spice it up.

Daisy

Genezende werking: De Bittere tannines en brengen de stofwisseling helpen bij de spijsvertering en ontgiften van de darmen.

Recept: Serveer een salade met alle Daisy bloemblaadjes en gehakte bladeren.

Bos master

Helende werking: Het werkt als een krampstillend en diureticum, maar ook helpt bij zwakke zenuwen. Woodruff bevordert ook de bloedcirculatie.

Recept: Een handvol bos laat doorgaans giet er een Liter kokend water, laat staan voor 15 minuten, de stam in het badwater gieten en 20 minuten in het bad te zwemmen. Dan in bed, de rest voor een uur.

Geef een reactie