De Blauwe Bessen-Miracle

Blaubeeren
Blauwe bewakers (de zogenaamde anthocyanen), en, daarom, de gezondste vruchten zijn bessen rijk aan natuurlijke Cel. Hier is wat zou kunnen brengen voor de blauwe vruchten van alle nde blauw een voor de gezondheid wonder ontdekken berry. Niet voor niets wordt ze benoemd in 2015 naar de vrucht van het jaar, want het is een van de vruchten met het hoogste gehalte aan antioxidanten bekend als cel-beschermers. Maar wat maakt het blauwe vrucht van de Superfood? Uit rimpel bescherming van de ziekte van Alzheimer voorkomen – al de gezonde voordelen van bosbessen in een Oogopslag!

De blauwe bessen uw naam als een zogenaamde Superfood. Ze zijn bijzonder rijk aan voedingsstoffen en heeft een positieve werking op ons lichaam.

Blauwe bessen – voor een effectieve cel protector

In vergelijking met andere vruchten, de kleine blauwe fruit veruit de hoogste cell protection potentieel, bijvoorbeeld, is 33 keer meer dan de honing meloen. Frambozen en aardbeien zijn veel mobiele contactor ook aan de stoffen, maar slechts ongeveer half zo veel als blauwe bessen.

Wat zijn blauwe bessen zo gezond

Wat is het dat maakt bosbessen zo gezond? De praktijk Vita presenteert de miracle berry, die zelfs beschermen tegen kanker.

Klik op de foto galerie De blauwe wonder berry – u zult versteld staan!

Geef een reactie