De bewuste Manipulatie van het Zelf

Manipulation des Ichs
De sub-bewuste geest van de mensen is als een achterdeur in zijn hoofd. Op deze manier, elke waargenomen Informatie aan een afstandsbediening Manipulatie van de mens naar de meeste van de menselijke cognitie opbrengst onbewust. Het onderbewustzijn is zo belangrijk dat het is opgeslagen bewuste beslissingen te nemen als een niveau van Evenwicht. Maar het is ook een soort van terug deur die maakt mensen kwetsbaar voor manipulatie, omdat elke kleine sub-bewust ervaren Informatie is gemanipuleerd in het bewuste gedachten van de hersenen. Hoe gemakkelijk de menselijke hersenen kan worden bestuurd op deze manier bewust van ‘remote’, toont de praktijk Vita in een paar spannende voorbeelden.

Het menselijk bewustzijn komt snel aan zijn grenzen. En omdat de mens niet in staat is alle is – voor het eigen en het behoud van zijn soort existentiële – cognitieve taken en uitdagingen te voltooien bewust van, veel van deze Taken in de sub-bewustzijn. Neurologen ga vandaag, ja, dat is opgeslagen in de bewuste verwerking van de informatie is bewust. Als, bijvoorbeeld, in de detectie van potentiële gevaren, de bepaling van de potentiële seksuele partners, of de perceptie aangesloten op voedsel aanbod – in de menselijke hersenen worden voortdurend en onmiddellijk onder de bewuste informatie is verwerkt.

Maar niet zijn bewezen door tal van wetenschappelijke studies in de afgelopen jaren dat de sub-bewuste brein activiteiten in alleen de belangrijke functies van het menselijk bestaan of een volk om te ontsnappen voordat hij denkt bewust over het wel of niet een gevaar bestaat. Het onderbewustzijn is iets als de deur naar onze hersenen. Elk van de sub-bewust proces is de manipulatie van het bewustzijn van de besluitvorming en de Evaluatie van de vaardigheden van mensen. Het is dus vooral sub-bewuste gedachte processen die ervoor zorgen dat mensen ‘gemanipuleerd’ en bewuste processen Wilt.

John Bargh – psychologie Professor aan de Yale University, zegt over het onderwerp van Manipulatie, dat wij mensen hebben onbewust een controle systeem dat biedt voor ons dag in dag uit constant met suggesties over wat zou kunnen gebeuren. De hersenen zou moeten wegen deze voorstellen zijn uiteindelijk bewust zijn van en handelen, zelfs voor bewuste waarneming optreedt. Soms is de onderzoeker zegt, zijn deze doelen in overeenstemming met onze bewuste bedoelingen, en soms zijn ze niet.

De praktijk Vita heeft voor u een aantal interessante wetenschappelijke onderzoeken en studies, die u tonen hoe te manipuleren van onze hersenen eigenlijk is.

Ogen op de muur

Zelfs onopvallende Details in onze omgeving kunnen van invloed zijn op ons gedrag in het extreme. Duidelijk een Experiment van de Psychologische faculteit van de Universiteit van Newcastle maakte dit Onlangs. De onderzoekers hingen over de in-house koffie Fonds tien weken van beelden met verschillende motieven. Naast de bloemen foto ‘s, de onderzoekers waren het pinnen van foto’ s van menselijke ogen, de paren op de muur. Op gemiddelde, de periode met ‘de ogen kwam gedurende de tijd op de muur’ tot 300 procent meer geld in de koffie Fonds dan in weken met andere motieven. In de tussentijd, het principe wordt toegepast op vele Fiets-Stations en Parkeerplaatsen. Ook hier is de ogen-Poster monitor de eerlijkheid van de mensen. Volgens een studie van de poster actie verminderde het percentage gestolen door een gemiddelde van rond de 60 procent. Deze manipulatie techniek is echter misbruikt. Dus de portretten van hun respectieve dictators in kantoorruimten, universiteiten en scholen hangen in veel totalitaire Staten, geven mensen het gevoel dat ze continu worden gecontroleerd.

Isolatie is dan de geest

Alles wat we waarnemen, is de Manipulator van ons Ego, zegt Harvard-psycholoog Daniel Kahneman. Maar wat als we zijn volledig afgesneden van de buitenwereld? Als we plotseling te horen of te zien? Alleen onszelf. Dit zijn precies de vragen die de psycholoog Ian Robbins. Hij durfde een Experiment, waarvan de resultaten niet veroorzaakt worden alleen in de professionele wereld, een betrokken discussie. De onderzoekers geïsoleerd onderwerpen, lichamelijk en geestelijk gezond – voor 48 uur in afzonderlijke cellen in een atoomschuilkelder uit de Rest van de wereld.

Geen lawaai, geen stem, geen licht doorgedrongen tot de Geïsoleerd. Camera ‘ s gevangen bij elke stap van de deelnemers. Wat vastgelegd kan worden synchroon met de camera ‘ s, en hoe snel de menselijke geest gemanipuleerd, was voor de onderzoekers om zo fascinerend als het eng is.

Al na het eerste uur een aantal van de deelnemers begon te huilen, later, ernstige hallucinaties werden toegevoegd: De proefpersonen zagen slangen of voelde gevechtsvliegtuigen bedreigd. Onze hersenen wordt gebruikt om informatie te verwerken, aldus Ian Robbins, het fenomeen, het verstrekken van Informatie, het begint te verzinnen zintuiglijke indrukken.

Maus vergasen lassen

Veel mensen kunnen vrij ‘goedkope’ invloed. Een duitse studie toonde aan dat bijna elke Seconde zou verlaten voor tien Euro een muis vergassing

Omgekocht Moraal

Vaak een kleine impuls is genoeg te manipuleren om onze wil. Hoe snel iets kan gebeuren, dat de onderzoeker Armin Falk van de Universiteit van Bonn en Nora Szech, Karlsruhe Institute of technology, bleek in het jaar 2013. 120 deelnemers aan het experiment waren de eigenaar van een gezonde muis met een levensduur van twee jaar. Een Film werd vertoond, waarin een muis is vergast. Daarna werden ze gevraagd of ze bereid zouden zijn om te offeren, het leven van de muis, als je kunt krijgen voor tien euro. De angstaanjagende resultaat: 46 procent van de deelnemers had de muis om te sterven. 54 procent afgewezen de business.

Blinde Gehoorzaamheid

U denkt dat niemand om je niet te kwetsen andere mensen. Maar wat als je niet in de gaten dat ze worden gemanipuleerd? Jerry Hamburger van de Santa Clara Universiteit in Californië wilde vinden. Hij legde zijn 70 deelnemers die hij wilde onderzoeken van het effect van straf op Leren. In feite, het was in zijn laboratorium voor het testen van de nieuwe editie van het Milgram experiment. In dit experiment, een goede 50 jaar geleden, de psycholoog Stanley Milgram aangemoedigd zijn de deelnemers voor de bestraffing van andere deelnemers met elektrische schokken, als zij niet in staat zijn om de vragen te beantwoorden. Wat ze niet weet dat De respondenten, de acteur, de schokken waren niet echt.

Het resultaat van de verschuiving van de wetenschap een staat van shock. Maar wat is er veranderd sindsdien? Jerry Hamburger durven weer het experiment. Mensen zijn nog steeds zo gehoorzaam en zwakke wil net als 50 jaar geleden? Het antwoord zelf in de poging om het hoofd voor ongeloof. Het Milgram Experiment, ongeveer 50 jaar geleden, 65 procent van alle deelnemers, de gemiste uw opdracht Aan meerdere vermeende elektrische schokken tot 450 volt, vandaag de dag is het 75 procent. De conclusie van de studie gids Jerry Hamburger: gehoorzaamheid, zelfs is toegenomen.

unbegründete Paranoia

Onderzoekers toonden aan dat in de proef elke derde volwassene werd door onbewuste prikkels in de Paranoia en de drukte, hoewel er geen rationele redenen

Wanen van vervolging

Paranoïde Denken – dat is de herinterpretatie van neutrale situaties in een negatief – manipuleert het gedrag van vele mensen. De London psycholoog Daniel Freeman aangetoond met een Experiment waarin de experimentele deelnemers werden met behulp van cyber bril door middel van een rijdende metro. Ze zwierven in de ogen van de virtuele passagiers en luisterde naar flarden van het gesprek met niet-relevante conversatie. Het Ratelen van de trein, de stemmen van de passagiers – dit alles leek voor het manipuleren van de deelnemers, hoewel zij zich bewust waren van de onwerkelijke Situatie. Dus het resultaat was verrassend: het bleek 40 procent van degenen die zat in de virtuele U-Bahn, gevoeld, bekeken of gevolgd, maar er was geen gelegenheid. Voor sommige een Glimlach is een virtuele Persoon wantrouwen veroorzaakt. Tot zo ver het onderzoek had alleen mensen met een ernstige psychische aandoening met vervolging vreest. Nu we weten dat een goede derde van de totale bevolking is het ontwikkelen van regelmatig angstige gedachten, zegt de onderzoeker concludeert.

Hamburg-harburg, 8. Mei 2014

Geef een reactie