De beste slaap posities om te voorkomen dat voorkomende klachten

Ein schlafendes Paar
De achterkant, zijkant of op de buik? De praktijk van de Vita-foto galerij toont wat slaap is om te voorkomen dat items vaak klachten effectief, ongeacht of we slapen op de buik, de rug of de zijkant locatie: We kunnen doen in onze slaap voor onze gezondheid, en dan met name de pijn, of gevaarlijke adem terug naar het voorkomen van uitval. Hier vindt u de slaap de beste tips voor een Gezonde.

Opgerold als een foetus, languit op zijn achterkant, zijkant of liever op de buik: de meesten van ons hebben een voorkeur voor het slapen posities. En niet alleen met persoonlijke voorkeur. Ons ademhalen, ons hart en onze wervelkolom invloed op de manier waarop we verblijven. En, Vice versa, slapen posities kunnen een invloed hebben op de organen en gewrichten.

Frequent veranderen van slaaphouding

Gemiddeld tot 20 Keer op per nacht, we keren om en verander de slaaphouding. Deze bewegingen behoren tot een gezonde slaap, zegt de deskundige Prof. dr. Ingo Fietze van de Berlijnse Charité. Mensen zeggen dat rock solid, dat kunt u in een Positie om te slapen door de nacht. Gelukkig! Want als je gewicht rust te lang op de schouder of heup, heeft een bloeding in de juiste sectie ziek. Ons lichaam dan automatisch in de positie dat voelt goed aan hem. De meest voorkomende Positie van de laterale positie is, door de manier waarop. Dus, cervicale en thoracale wervelkolom ook ‘ s avonds in een rechte lijn, artsen raden kant dwarsliggers kussen is een klein hoofd. En onze geheime tip voor rimpels tegen de ochtend plooi: is Een zachte zijde op het kussen beschermt het gezicht tegen drukpunten bij het Slapen op de buik en aan de zijkant.

Pijn in de rug, hart problemen, apneu – onze foto galerij toont u wat slapen posities tegen die klachten helpen – klik hier en gezonde slaap.

Geef een reactie