De beste ice-cream in de Test

Schokoladen-Eis
Stiftung Warentest heeft in de Chocolade-ijs van de discounters getestetDie selectie van voorverpakte chocolade-ijs is geweldig. Maar de industrieel geproduceerde versies zijn echt zo lekker zijn als je gehoopt had? Dit chocolade-ijs het lekkerst.

Bijna de helft van de in Duitsland verkochte ijsjes als een take-home-packs op de teller. Naast vanille, vooral Chocolade-ijs is de absolute Hit in de diepvriezer. Stiftung Warentest heeft nu getest 20 soorten Chocolade ijs smaak en consistentie. Bij het winkelen, de enorme prijsverschillen (tussen 1,49 € 11,10 €). Deze weerspiegelen in de kwaliteit? Of alle van de test laten zien, producten van uw chocolade?

Häagen Dasz Klassiekers van de Belgische Chocolade is de duidelijke winnaar

Voor de evaluatie, met name de smaak en consistentie belangrijk waren. Het resultaat is Zeven rassen kreeg het predicaat goed, en tien beoordeelde het als voldoende en voldoende. Voor een product, geen waardering werd gegeven. Bacteriën of schadelijke stoffen, zoals mineralen of cadmium bevatte geen van de producten. In het geval van de laatste plaats echter opgemerkt dat het ijs was een beetje saai en een beetje droog en poederig in de smaak.

De leider van de analyse is het bedrijf Häagen-Dasz. Dit is een zeer verse room basis en delicate Vlokken smelten, in aanvulling, aromatisch en smaakt sterk naar chocola, legt Swantje Waterstraat van de Stiftung Warentest de plaatsing. De winnaar van de test is zowel de duurste (5,50 € voor een halve liter), evenals de rijkste, de hoogste calorie-product (318 kcal per 100 g). De goedkoopste ice cream in de Test, Rios Premium chocolade door Penny (1,49 € voor een Liter), met het predicaat goed.

Hier vindt u de gedetailleerde testresultaten van de Stiftung Warentest.

Meer smaken ijs in de Test

Naast Chocolade-ijs in de klassieke vanille en aardbei zijn een van de favoriete plekken van de Duitsers. Melk, eieren, room, suiker en fruit: Wat is er in het ijs? De experts van de WDR-magazine hebben genomen van de zoete verleidingen van zes fabrikanten onder de microscoop. [1]

Vanille

Echte vanille of Aroma – wat is er in de klassiekers van het ijs smaken? WDR tijd heeft onderzocht vier varianten vanille-ijs op de inhoud en romigheid. Het goede nieuws is dat Alle rassen bevatten echte vanille. De romigheid is echter bedrogen soms: tussen langnese Cremissimo, en land-gebruik vet liefde goedkope planten. De beste knippen van Häagen Dazs, maar ook Zeesterren van Lidl haalt goede cijfers: veel vanille is met name urgent.

Aardbei

Grandessa: Dit ijs is de helft van de lucht, maar het maakt de verwennerij zo romig. De fabrikant gebruikt vet niet een goedkope plant, maar melk. Goede cijfers voor de smaak! 1,39 €/liter. Häagen-Dazs: het ijs zonder de smaak additieven. Het is ook de beste variëteit in de Test. Dit is de beste grondstoffen worden gebruikt en heeft de minste hoeveelheid van de Lucht. 11,98 €/Liter. Land van liefde: Het laboratorium Tests bleek dat het ijs bevat veel meer dan vijf procent van de buitenlandse smaken. In het geval van de test-eters van het ijs van country love scoorde een hit met zijn fruitige smaak. 3,99 €/Liter. Minus-L: Hier zijn de synthetische aroma ‘ s die de smaak. Niettemin, het ijs was goed ontvangen op de test-eters en het is een geweldig Alternatief voor iedereen die niet tegen zuivel. 8,30 €/Liter

Hamburg-harburg, 24

[1] bron: www.wdr.de

Geef een reactie