De beste home remedies voor jeuk

Wenn die Haut juckt und spannt, helfen Cremes. Aber nicht jede ist gut. Forscher haben jetzt ein neues Mittel gegen Juckreiz entdeckt.
Wat zijn de remedies van het huis voor de jeuk helpen echt?Onze huid is snel geïrriteerd – bijvoorbeeld aan slechte verzorging of medicijnen. De gevolgen hiervan zijn jeuk, puistjes of roos. Onderzoekers nu het verslag van een natuurlijke home remedie voor de jeuk.

Lachen lijnen, kringen onder de ogen, cellulite – van 30 typische symptomen van ouderdom. Onschuldig, denken de meeste. Dat achter de rug medische problemen, voorouders en zelfs veel Artsen.

Die behoeften home remedies voor jeuk?

Aanhoudende droogte, teveel huid huidschilfering, en ondraaglijke jeuk zijn meestal het gevolg van een tekort, maar een bijzonder intensieve leveren – vaak met levensreddende medicijnen, legt Dr. Trudy Hartmann, een expert in natuurlijke geneeswijzen. Dus, bijvoorbeeld, het verlichten van vochtafdrijvende middelen (diuretica), hart, longen en gezwollen benen – ze uitdrogen van de huid en veroorzaken jeuk. Dit geldt voor veel van de bloeddruk-verlagend middel, verhoogd cholesterol is te lager de waarden, waarschuwt Dr. Hartmann. De onjuiste home remedies voor jeuk cortisone preparaten: In geval van blijvende toepassing, de huid perkament-achtig, dunne, gemakkelijk te kwetsbaar en vatbaar voor infecties. Echter, niet alleen geneesmiddelen, maar ook een onjuiste behandeling kan leiden tot beschadiging van de huid en jeuk.

De juiste zeep als een huis remedie voor de jeuk

Artsen waarschuwen: zeep zal niet alleen schoon, het is ook schadelijk voor de huid. Uw alkalische stoffen haar te beroven van vet – de huid is broos en kwetsbaar, dus dat verontreinigende stoffen en pathogenen kunnen gemakkelijker binnendringen. Een Alternatief zijn de zogenaamde Syndets (apotheek) – het wassen van de stukken, die vrij zijn van alkali.

Die gebruikt dezelfde favoriete crème, vouw in de tien jaar, rond de 30% meer. De reden is dat De productie van talg, de huid wordt van jaar tot jaar droog. De crème kan niet langer compenseren voor het tekort. Tip: Bij de dermatoloog voor een huid Controleren en de juiste zorg aan te raden.

Na vier minuten in de douche hebben opgelost 90% van de natuurlijke Hautfetts van de huid. Het lichaam moet tot twaalf uur, deze beschermende laag. Een eenvoudig huis remedie voor jeuk is om te douchen minder. Ook de warme douches bescherming voor de huid vacht van de zuiverste Stress.

Heks hazel – het wondermiddel voor de jeuk

Een oplossing voor de meeste huidproblemen en jeuk komt uit de Ethno-geneeskunde van Noord-Amerika: Hamamelis virginiana – heks hazel is eeuwenlang gebruikt door de Indianen als een huis remedie voor de jeuk. Vandaag is het destillaat van de bladeren en takjes van de medicinale plant heks hazel als een werkzame stof in een Wond – en helende zalven (bijvoorbeeld, Hametum, apotheek). In een studie met 89 patiënten het gebruik van de zalf toonde een snelle en aanhoudende verbetering van de huid het vocht-en vetgehalte. Schilferen, benauwdheid, scheuren en jeuk waren de huid is verbeterd dankzij de nieuwe Middelen.

Geef een reactie