De beste home remedies tegen puistjes

Hausmittel gegen Pickel
Veel volwassenen hebben ook last van puistjes. In onze galerij, die home remedies voor puistjes zijn niet echt helpen alleen jonge mensen lijden, vaak puistjes: Zelfs veel volwassenen in strijd met de vervelende mee-eters. Maar niemand heeft te maken met het – praktijk Vita onthult de beste home remedies tegen puistjes.

Puistjes is de meest voorkomende huidziekte bij alle in – en anders zoals vaak aangenomen wordt, heeft niet alleen gevolgen voor jongeren. Integendeel: Vooral bij vrouwen van rond de 30 puistjes vaak plotseling beginnen te ontkiemen weer. De reden voor dit is een Combinatie van verschillende factoren, zoals, bijvoorbeeld, een genetische aanleg, en slechte voeding. Bij vrouwen, de hormonen spelen vaak een rol. Het meest de zogenaamde T-Zone wordt beïnvloed. Dit beschrijft het voorhoofd, neus en kin. In de T-Zone heel veel talg zitten klieren tot vette huid, als u zijn zeer actief.

Wanneer helpen huismiddeltjes tegen puistjes?

Volwassenen plotseling krijg steeds puistjes of acne, moet worden verduidelijkt de oorzaken van een arts. Het knallen van de mee-eters op slechts een paar, maar kan ook worden toegepast huishoudelijke oplossingen voor puistjes. Vaak zijn deze reeds in de begroting, op de andere, ze zijn meestal goedkoper dan de producten van de apotheek of drogisterij. Wat home remedies helpt voor puistjes is het beste, echter, hangt vaak van de eigen huid type.

Hausmittel gegen Pickel

Gezichtsmaskers zijn een effectieve huis remedie voor puistjes

Met de juiste zorg tegen de huid onvolkomenheden

Elk huidtype behoeften van de individuele zorg, vlekken en puistjes worden voorkomen. Vette huid, bijvoorbeeld, vereist altijd een grondige reiniging met producten die noch vet, noch vette. Een droge huid kan het beste verzorgd worden met een intensieve vochtinbrengende crèmes. Het mengen is een Mix van het type huid, Terwijl de wangen vaak droog is, is de T-Zone met dit type nogal vettig. Er zijn veel crèmes voor de gecombineerde huid de beste verzorging. Voor alle huidtypen, ook van toepassing, Voordat u een huis remedie voor puistjes, moet worden gereinigd gezicht grondig. Een stoombad kan ook helpen om uit te breiden van de poriën: een teveel aan talg kan stromen. Je legt een handdoek over je hoofd en houd het gezicht boven een kom met heet water.

Hoe wordt een puistje?

De oorzaak van ontstoken puistjes Tagdrüsen. U bent verantwoordelijk voor het, voor de productie van het natuurlijke vet maakt onze huid soepel en resistent. Als u de stekker maar, bijvoorbeeld, door het overtollige vet of huid cellen, kunt u het ontsteken van het een puistje is gevormd.

Maar wat zijn de remedies van het huis te helpen tegen die vervelende mee-eters? Weet je in ons fotoalbum De beste home remedies voor puistjes.

Dr. John Wimmer legt in de Video ook als tandpasta is geschikt als een huis remedie voor puistjes:

Geef een reactie