De belangrijkste vijf procent van uw leven

Vijf procent minder gewicht kan maken Obese grote verbeteringen in hun gezondheid – dit is het resultaat van een nieuwe studie, net gepubliceerd in het tijdschrift Cell Metabolism.

Goed nieuws voor ernstig Zwaarlijvige: zelfs een lichte daling in gewicht van vijf procent van uw gezondheid aanzienlijk kan verbeteren. Dit was het resultaat van een groep onderzoekers van de Washington University in St. Louis in een nieuwe studie. Dienovereenkomstig, de risico ‘ s voor Diabetes type II en hart-en vaatziekten te verlagen met vijf procent. Positieve effecten werden opgenomen in de studie, de stofwisseling, de insuline gevoeligheid van de organen, het bloed suiker niveau en percentage lichaamsvet.

Zelfs kleine veranderingen brengen grote resultaten

De onderzoekers voerden hun onderzoek met een totaal van 40 obese vrouwen en mannen. De gemiddelde BMI van de deelnemers was 38 – 30) worden al beschouwd als zwaarlijvig. Het doel van het onderzoek, dient te worden, de exacte effecten op de gezondheid in vijf, tien en 15 procent gewichtsverlies. De deelnemers werden begeleid gedurende een periode van zes maanden, belangrijke gegevens, zoals bloeddruk en hartslag werden regelmatig gecontroleerd. Een groep proefpersonen moeten houden van het gewicht over de periode van onderzoek, de andere te moeten verliezen door een verandering in Dieet en oefening in gewicht.

Übergewichtige Frau auf der Waage

Heb je Overgewicht? Met slechts vijf procent gewichtsverlies dat je kan doen, volgens een studie die veel voor je gezondheid!

Het resultaat: Van de 40 proefpersonen verloren 19 van vijf procent in gewicht. In deze groep, het type II Diabetes risico was afgenomen, na de zes maanden. Het percentage lichaamsvet is verminderd met ongeveer acht procent en ook de als bijzonder gevaarlijk voor de bestaande buik vet kunnen verlaagd worden met ongeveer zeven procent. Dit is een zeer goed resultaat voor relatief weinig inspanning, zegt Samuel Klein, Directeur van studies voor het onderzoek. Niet verrassend, hoe meer gewicht de deelnemers verloren, hoe meer de positieve effecten op de gezondheid waren. Negen onderwerpen, daalde in de onderzoeksperiode, en ongeveer tien procent van het gewicht. In vergelijking met de groep die daalde met vijf procent, in hen waren, naast positieve effecten voor de spieren en vet metabolisme.

Waarom kleine doelen in het verliezen van gewicht zijn zo belangrijk

Studies hebben aangetoond dat ernstig zwaarlijvige mensen hebben vaak ernstige problemen om permanent gewicht te verliezen. Daarom is de ontdekking van de positieve effecten, wanneer slechts vijf procent minder gewicht is volgens de onderzoekers zo belangrijk is: Kleine doelstellingen sneller te bereiken en dan gedragen als een boost aan motivatie. We hopen dat onze resultaten kan mensen met overgewicht motiveren om kleine stappen op de weg naar een gezond dieet en lichaamsbeweging, vat Klein als een conclusie.

Als u wilt om gewicht te verliezen ook gezond, hebben we samengevat de beste tips voor je.

Hamburg-harburg, 23. Februari

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie