Dat is de reden waarom wij nu moet de vaccinatie voor mazelen

Darum brauchen wir jetzt die Impfpflicht für Masern - ein Kommentar
Dat is de reden waarom wij nu moet de vaccinatie voor mazelen – een opmerking dat er nog steeds mensen weigeren de vaccinatie tegen mazelen en de vrijheid van een eigen besluit-bonzen is ondraaglijk. Omdat je limiet diegenen die geen keuze!

Zij rechtvaardigen hun Non-actie, vaak met het recht om je eigen lichaam vrij te bepalen. Deze vrijheid is legitiem, belangrijk, en te verdedigen, natuurlijk. Echter, in het geval van mazelen vaccinatie, de houding is absurd. Omdat Mijn vrijheid eindigt waar ik ben een bedreiging voor de andere grens en in het ergste geval, zelfs zijn leven.

Iedereen die weigert de vaccinatie van de schade op degenen die geen bescherming hebben en kunnen krijgen. De baby ‘ s zijn Besmet met HIV of mensen voor wie de vaccinatie niet werkt. De andere zou genoeg zijn om te vaccineren, daarna werden zij onder de bescherming van de zogenaamde kudde-immuniteit. In het geval van mazelen, dit wordt bereikt bij ongeveer 95 procent van de bevolking immuun zijn. Dan kan het niet meer verspreiden van de ziekte, zelfs mensen zonder de vaccinatie beschermd zijn.

Veel Impfskeptiker houden tegen mazelen niet zo slecht, ze moeten kunnen weerstaan, en de natuur zijn gang gaan. De vraag of zie je een gebroken been of een hartaanval vergelijkbaar?

Het mazelen vaccin redt levens

Impfausweis mit Spritze

Mazelen, Bof en rode hond worden beschouwd als kinderziekten. De Naam klinkt onschuldig. Hij echter, daarom, dat de ziekten zijn zo aanstekelijk dat je hebt eerder, bijna iedereen al in de leeftijd van het kind.

De moderne geneeskunde redt levens. Ook in het geval van mazelen. De Cijfers zijn duidelijk: Ongeveer één op de 1.000 mazelen patiënten sterven is – veel meer ernstige hersenen van schade. Ongeveer 15 miljoen mensen werden gevaccineerd in Duitsland tussen 2001 en 2012 tegen de ziekte. In totaal waren er negen doden en kan zijn geweest van de vaccinatie. Maar In acht van deze gevallen van andere ziekten, die kan ook geleid hebben tot de dood. Zouden al deze 15 miljoen mensen gecontracteerde mazelen – die kan worden zonder vaccinatie uit te gaan, dan zouden we hebben om te klagen over 15 000 Doden. En niet te vergeten de veel hogere aantal mensen lijden er hun hele leven onder gevolgschade.

Slechts één reden houden we vandaag de dag, veel ziekten voor onschuldig: omdat de vaccinaties tegen je werken. Wij zien niet hoe de mensen van Polio, difterie of mazelen sterven, en houd de peak op het moment van vaccinatie voor het grotere bedreiging.

Risico ‘ s verkeerd

Mann der raucht

We zijn een gevaar voor onszelf, onze gezondheid, waar we roken, bijvoorbeeld, dan zijn we onderschatten het risico vooral anderen in gevaar brengen, dan zullen we overschatten het

De reden voor dit is een psychologisch effect. Een diep-geworteld fout: ik mij bloot te stellen aan gevaar, dan denk ik dat het minder slecht dan als het wordt opgelegd op mij van buiten. We roken en bang zijn voor terroristische aanslagen. We eten elke dag Fast Food, maar zich zorgen maken over bestrijdingsmiddelen op planten. Snel Eten en Roken zijn zelf gekozen risico ‘ s. We zijn bang voor de gevolgen. Toch zijn we van plan om te sterven veel, eerder dan een terroristische aanslag, of de bestrijdingsmiddelen op onze groenten. Vergelijkbaar met de vele denk maar aan de mazelen en de vaccinatie. De schade is veroorzaakt door het vaccin komt van buiten, de mazelen, ik ben mezelf. Alleen is het niet helemaal Hetzelfde.

Zo lang als ik met mijn gedrag alleen zelfbeschadiging, dat is mijn recht. Ik gevaar opleveren voor anderen, dan moet de staat ingrijpen om hen te beschermen. Daarom zijn er wetten die verbieden het Roken in openbare ruimtes of te dronken om te rijden. U beperkt de vrijheid van het Individu, ter bescherming van het Algemene publiek. Wat gebeurt er momenteel in het geval van mazelen, is, als u zou zeggen: Als u niet wilt dat om Dronken te worden, overreden, niet stoppen op de weg. Dit is onhoudbaar. Moet er een wet dat mensen die niet in staat zich te beschermen tegen de mazelen is bewaard gebleven. Het meest effectief is het vaccin zou het meest.

Hamburg-harburg, 31. Maart

Geef een reactie