DASH – De meest ontspannen dieet in de wereld

DASH-Diät
Avocado ‘ s behoren tot het DASH dieet, want deze bevatten gezonde vetzuren, het hart en de bloedvaten beschermen. In plaats van rood vlees mager vlees, zoals kip en Kalkoen, op de SpeiseplanSie om permanent slank, en helpt ook in het geval van hoge bloeddruk – het DASH dieet. U kunt hier lezen, hoe je makkelijk kan afvallen.

Het begon allemaal aan het einde van de jaren ‘ 90 in de verenigde staten, met het zoeken naar een therapie tegen hypertensie. Een Sensatie: het DASH dieet (dietary approaches to stop hypertension, in het engels: dietary approaches to stop hypertension). Het klinkt ingewikkeld, maar in werkelijkheid gemakkelijk. Door het Veranderen van kleine gewoontes aan uw dieet. Hier, zult u niet alleen een vermindering van de hoge bloeddruk, maar ook het risico voor een beroerte en een hartaanval. En: Het gewicht is aanzienlijk verminderd.

DASH – Kleine veranderingen met een grote impact

Met de DASH-u hoeft niet een ondraaglijke bijna breekt, of het verlangen zijn te verwachten. De meest belangrijke regels: veel groenten en fruit, weinig dierlijke vetten en zout. Deze gezonde voeding is voor alle mensen druk geschikt voor zonder bloed problemen. Als u de checklist, die u kunt verliezen tot twee kilo overtollig gewicht per week. En met de pond de hypertensie naar beneden gaat. Het houdt ze ontspannen tot een hoge leeftijd gezond, fit en slank. Amerikaanse Artsen gekozen om DASH daarom het beste dieet van het jaar 2015.

Deze oefening kan nemen voor het DASH dieet

  • Volkoren producten zoals havermout, muesli, volkoren brood, rijst en noedels
  • vers fruit, gedroogd fruit, bevroren fruit, vers vruchtensap
  • verse groenten, plantaardige sap en eiwit-sleeve-rijke vruchten
  • laag-vet zuivel producten, zoals yoghurt, kaas, melk en Kwark
  • mager vlees en vis, zoals gevogelte en rundvlees, koolvis, schol, kabeljauw
  • Onverzadigde vetten uit noten en soja-producten. Dit omvat de amandelen, walnoten, Lijnzaad en Tofu bevatten
  • Suiker, zout en dierlijke vetten te beperken, indien mogelijk,

Deze voedingsmiddelen moet je vervangen met het DASH dieet

Je hoeft niet af te zien, maar alleen de beter Alternatief te kiezen. Wat? U kunt hier zien:

In plaats van zout, kruiden nu

Waarom? Een zout-rijke voeding kan leiden tot Storting van een hoge bloeddruk en verhoogde het vasthouden van water in het lichaam. Je smaak lieve met kruiden. De groene spul smaakt niet alleen super aromatische, het bevat ook grote slanke materialen.

Kochsalz

Zout moet worden vermeden in het DASH dieet, omdat het zout ondersteunt het vasthouden van water in het lichaam en verhoogt de bloeddruk. Op slechts 1,5 gram zout per dag zijn toegestaan

In plaats van Boter, plantaardige oliën

Waarom? Plantaardige Oliën zijn goede vetten, die ervoor zorgen dat zelfs vet verlies. Dierlijk vet is beter te onthouden, want met u, we nemen automatisch cholesterol. Dat kan worden afgezet met een hoog verbruik in de bloedvaten.

In plaats van het huishouden suiker nu kokosbloesem suiker

Waarom? Suiker – dit bevat de honing, stroop en fructose count – in rekening gebracht tot het niveau van de insuline is erg sterk. Verlangens zijn vaak het resultaat. Kokosbloesem suiker houdt in weerwil van de calorieën in de niveaus van de bloedsuiker veel meer constant.

Geef een reactie