Cranberry sap, bessen sterk tegen blaasontsteking

Cranberrysaft
Hulp uit de natuur voor blaasontsteking: cranberry sap ontlast de dam met een blaasontsteking is het niet altijd nodig om antibiotica: de Cranberry waardevolle stoffen die het verlichten van het ongemak snel vast. De kleine genezen bessen.

Al gauw komt het tot een ontsteking van de blaas: een beetje van een ontwerp of een koude stoel, en het gebeurde. Ten minste één keer in je leven, gevangen elke tweede vrouw. Dan betekent dat dat er veel van drinken – minstens drie liter in de loop van de dag. Te nemen In de eerste uren van de infectie van de urinewegen beste elke 20 minuten en een grote glazen (cetwa 250 ml), omdat veel bacteriën worden gespoeld. Een effectieve drinken voor blaasontsteking is pure cranberrysap (natuurwinkel) – het bevat veel kiemdodende stoffen. Omdat de rode bessen zijn rijk aan Vitamine C en ijzer, ze leveren ook de proanthocyanidines (Pac ‘ s). Deze zogenaamde bioactieve stoffen, gevallen van de ziekte-veroorzakende bacteriën. Dan kan niet langer implantaat bacteriën in het slijmvlies en worden beter afgeschaft. Dus, terugkerende blaasontstekingen met succes kan worden vermeden.

Cranberries supplementen

Zelfs meer effectief in het geval van blaasontsteking, als de pure cranberrysap verschillende speciale preparaten tegen infecties aan de urinewegen van de apotheek. Omdat deze zorgen voor de bessen van de werkzame stof in een zeer geconcentreerde Vorm. Belangrijk: De franse voedselautoriteit AFSSA adviseert een dosis van 36 mg Pac per dag. In combinatie met pompoen zaad extract is een recept-gratis cranberry medium van de apotheek versterking van de blaas spieren. Als een resultaat, de constante urine te dringen tot slot. Dankzij de kiemdodende werking van de Cranberry kan worden afgezien in veel gevallen van ontsteking van de blaas, zelfs op een antibioticum. Dus ongewenste neveneffecten worden vermeden. De klachten niet verdwijnen na drie dagen, moet u onmiddellijk naar de dokter gaan – zoals in het geval van koorts of als er bloed in de urine. Dan is een antibioticum moet voorgeschreven worden, anders wordt het later op complicaties, zoals een nierontsteking bedreigend.

Veenbessen verlichten prostaat ongemak

De bessen zijn niet alleen op de gezondheid van de vrouwelijke urinewegen een beschermend effect. Een recente studie toont aan dat het positieve effect van de rode-vruchten aan de prostaat. Prostaatkanker is de meest voorkomende vorm van kanker bij mannen. Met bestraling van de kanker wordt behandeld. Om de bijwerkingen van een ontsteking van de slijmvliezen in de blaas en de plasbuis. Het resultaat is dat patiënten voelen als een blaas ontsteking (straling cystitis). De onderzoekers vonden dat Cranberry extract verlaagt in de prostaat patiënten met kanker, de incidentie van de blaas ontsteking en de bijbehorende ongemakken verlicht. Voor de studie, de onderzoekers hadden onderzocht 41 patiënten met prostaatkanker. Deze werden gegeven tijdens de bestraling en twee weken daarna, een dagelijkse capsule van Cranberry extract

Geef een reactie