Contactlens dragers pas op: 7 dingen die in het oog nooit vergeven

Eine Frau hält eine Kontaktlinse in der Hand
Veel contactlens-dragers gevaar voor ernstige ooginfecties, want zij zijn uw lenzen en het contact lens container is niet de juiste zorg, op ongeveer 41 miljoen volwassen Amerikanen dragen van contactlenzen. Echter, veel van hen verzorging van uw contactlenzen is niet alleen onvoldoende, maar helemaal verkeerd, dus kiemen hebben een gemakkelijk spel, en in de ogen van sommige ernstige infecties trigger.

Tot dit resultaat, het Center for Disease Control and Prevention (afgekort als CDC) in een studie met 1000 deelnemers. Bijna een derde van de respondenten moesten in ieder geval naar een arts, omdat van ontstoken of vaak rode ogen. De helft van de contactlens dragers, met contactlenzen om in slaap te vallen, en ongeveer 55 % van de respondenten zei dat ze bevolken de contact lens solution in de lenshouder alleen, in plaats van het hen dagelijks.

Tik op het water als een care agent

In het bijzonder beangstigend: Meer dan 90 procent van de mensen die het dragen van harde contactlenzen, uw lenzen met water uit de kraan te wassen en soms is het zelfs in de winkel. Het water uit de kraan opgenomen parasieten vormen een bijzonder hoog risico, zoals deze zich ophopen op de lenzen en het contact lens in het oog kan worden ingedrukt. Het resultaat: Ernstige infecties en Schade, een hoornvlies transplantatie of zelfs blindheid kan veroorzaken.

Op de volgende zeven dingen contactlens dragers moeten vermijden om te voorkomen dat het risico van infectie-of eye Schade door bacteriën, bacteriën of parasieten:

  • Met ongewassen vingers op de lens te plaatsen of te verwijderen.

  • Contact lenzen spoelen in leidingwater of kraanwater te slaan.

  • Contact lens container met kraanwater af te spoelen.

  • Contactlenzen in uw mond als u per ongeluk viel uit het oog. Speeksel heeft een vergelijkbaar gehalte aan mineralen, zoals scheuren vloeistof, hij ontsmet. Integendeel, het bevat veel bacteriën en maakt infectie zeer waarschijnlijk.

  • Ook als je dezelfde visie hebben als iemand anders. Verander nooit onder de contactlenzen.

  • U contactlenzen draagt voor meer dan de op de verpakking aangegeven staat, is de maximale draagtijd. Anders is er een risico van oog-infecties en beschadiging van het hoornvlies.

  • Lenzen overnachting oog. In het geval van een gesloten oog, het hoornvlies wordt alleen verstrekt op het bloed in de oogleden. Die slapen met de lenzen in het oog, die niet speciaal gemaakt voor dit doel, met het risico van ernstige schade aan het hoornvlies.

  • Hamburg-harburg, 22. Augustus

    Geef een reactie