Coca-Cola – deze Video toont de hele waarheid

In de Video voor het lied Hilltop commercial voor Coca-Cola in 1971 trok de foto van een gelukkig en Verenigd wereld, het drinken van Cola. Dat het drankje heeft is het in de praktijk zeer verschillende effecten op de menselijke ras, toont nu een nieuwe Versie van de video.

Ik wil de wereld leren zingen in perfecte harmonie. Ik wil de wereld een cola, slaat een internationale groep van lean en gezonde burger van de aarde, met rode wangen en een tevreden Glimlach in de Video naar de 40-jaar oude Coca-Cola reclame song Heuvel.

Parodie van de Heuvel Video ‘ s

Met vergelijkbaar met de zoete harmonieuze klanken ook de Video ‘Change the Tune van de Amerikaanse consumentenorganisatie Center for Science in the Public Interest. Maar al snel een ander beeld op: patiënten die Insuline injecteren, in het ziekenhuis, of geen tanden. De boodschap van de Video ‘ s: in Plaats van de drie Verenigd, gelukkig en gezond wereld van Cola consumptie van Diabetes, Obesitas en verlies van Tanden.

De Tekst van de liedjes begint hetzelfde, maar in plaats van de regel ik in de wereld te koop een cola, zing’ de hoofdrol in de Remake van de Video van I want to buy the world, een drankje dat niet leiden tot ziekten. In andere teksten, en de destructieve impact van de Cola en de drank-industrie, aan de kaak gesteld, en jaarlijks investeert ongeveer een miljard dollar in de reclame voor suikerhoudende dranken.

Zo veel suiker in Cola

Tal van studies tonen aan dat de suiker-tanden-met drankjes, organen, hersenen en cellen beschadigen. Dus, uw regelmatige consumptie verhoogt het risico op hoge bloeddruk, hart-en vaatziekten, dementie en de ziekte van Alzheimer.

De wereld gezondheid organisatie (who) beveelt een dagelijkse suiker maximale dosis van 25 gram in een glas Cola alleen 27 gram vast.

Die kan leven zonder Cola en andere suikerrijke drankjes, doe je lichaam een groot plezier in het leren hoe het lichaam van een soda-intrekking van de uitkeringen.

Hamburg-harburg, 26. Juni

Geef een reactie