Cinema start van Still Alice voelt van de ziekte van Alzheimer

Julianne Moore hält den Oscar in der Hand
Voor haar vertolking van de ziekte van Alzheimer ziek Alice, Julianne Moore kreeg een Oscar als beste HauptdarstellerinAm 5. Maart, de Drama ‘Nog steeds Alice loopt in de duitse bioscopen. De praktijk Vita legt uit hoe herken je de ziekte van Alzheimer waarom de diagnose bij jonge patiënten is het vaak verkeerd gedaan en wat familieleden kunnen doen.

Het moet de rol van haar leven: In het Drama Nog Alice – Mijn leven is bewegen, zonder gisteren speelt Julianne Moore, Professor taalkunde, Alice, die ziek is met 50 jaar van de ziekte van Alzheimer. Meedogenloos Julianne Moore onthult de verraderlijke ziekte vanuit het standpunt van een Betrokken: De pure wanhoop, als het wordt uit je leven stuk voor stuk. Haar uitstekende acteerprestatie werd onlangs bekroond met een Oscar.

Eerste tekenen: hoe de ziekte van Alzheimer begint

In het geval van de hoofdpersoon is Alice, de ziekte van Alzheimer, de ziekte toont zich in eerste instantie door kleine dingen, zoals een vergeten recept, dan vindt u Joggen huis. De ziekte begint met het meest Getroffen. Het is voor hen moeilijk om te onthouden van de inhoud van de gesprekken of de recente gebeurtenissen. U items kwijt of vergeten afspraken. In de eerste fase van de Ziekte word-het vinden van stoornissen ook vaak voorkomen, en patiënten hebben steeds meer problemen met de temporele en ruimtelijke oriëntatie: je verdwaalt op de bekende routes en uw weg te vinden in onbekende omgevingen moeilijk. De meest Betrokken zijn in dit stadium van uw nalatenschap vaardigheden bewust te zijn van wat invloed op je humeur: zijn je depressief, verward of angstig en terughoudend zijn bij het accepteren van een arts bezoeken.

De ziekte van Alzheimer op jonge mensen

Alice ligt op slechts 50, als je voor de eerste Keer op de weg naar huis, ze staat in het midden van het leven. Gevallen van jonge patiënten zijn zeldzaam, en de meerderheid van degenen die Getroffen zijn al meer dan 65 jaar oud. Maar als het gebeurt, het verval, hoe sneller De jongere een Patiënt is aan het begin van de ziekte is, hoe sneller het gaat. Toch is het niet gedetecteerd in eerste instantie, vaak veel van de Artsen in het geval van jonge patiënten, ten eerste, van de depressie. Ook familieleden, vrienden en collega ‘ s denken vaak niet van dementie, als het gedrag van de Betreffende wijzigingen.

Tips voor familieleden

Er zijn ongeveer 1,5 miljoen van de ziekte van Alzheimer patiënten in Duitsland. Van de ziekte niet alleen beïnvloed, maar ook hun partners, kinderen en vrienden. Vooral, wanneer de nabestaanden de zorg voor de patiënt, ze zijn vaak hun grenzen en vaak moet, vechten zelfs met de depressie.

Hier vindt u getuigenissen van mensen met familieleden en tips voor gezinnen zal het gemakkelijker maken om te leven met de ziekte van Alzheimer de ziekte van een dierbare.

Zelftest: heb ik Last heb van het begin van dementie?

Als u vaak vergeetachtig, om de zeurende vraag: Is dit nog normaal of toon ik de eerste tekenen van dementie? Deze self-test helpt u uw individuele risico correct in te schatten en interpreteren van de eerste dementie-tekens correct.

Hamburg, 4. Maart

Geef een reactie