Carpaal tunnel syndroom – pijnbestrijding met Menthol

Menthol hilft beim Karpaltunnelsyndrom
Menthol verminderde de intensiteit van de pijn bij het carpale tunnel syndroom, en zou een nieuwe aanpak in de behandeling van menthol is zeer veelzijdig. Op een zachte manier, de werkzame stof verlicht hoofdpijn, verkoudheid, huid aandoeningen en sportblessures. Een studie heeft nu aangetoond dat Menthol helpt zelfs in het geval van een carpaal tunnel syndroom.

Effecten van Menthol

Menthol is de belangrijkste component van de essentiële Olie van pepermunt. Het is geproduceerd van synthetische of van de Japanse munt gewonnen. De witte kristallijne stof heeft een pijnstillende werking. Afhankelijk van de mate van concentratie, het produceert een koele (lage Menthol concentratie) en opwarming (hoge Menthol concentratie). Een deense studie heeft nu onderzocht de effectiviteit van Menthol in het carpaal tunnel syndroom.

Pijnbestrijding met Menthol-Gel

Resultaat van de studie: De administratie van Menthol kan een nieuwe behandeling benadering van het carpaal tunnel syndroom. Tien personen met chronische pijn door het carpale tunnel syndroom, werden opgenomen in de studie. Op de eerste dag dat je was, of Menthol-Gel of een Placebo-Gel met menthol geur toegediend op de tweede dag van elk van de andere Gel. De pijn intensiteit bepaald werd direct in de voorkant van de toepassing, evenals een, twee, en drie uur later door middel van een visuele analoge schaal (een Instrument voor het meten van de subjectieve gewaarwordingen). Onder de Menthol is de pijn intensiteit nam af, met de Placebo van de pijn bleef ongewijzigd. Interessant is dat de pijn langer dan de merkbare koelend effect van de gel

Waarom Menthol voelt koud aan de

De pijn receptoren in de hemostatische werking van Menthol, die ook gebruikt wordt in de (tijdelijke)hoofd, pijn, is gebaseerd op de excitatie van de kou. Deze stuurt een Signaal naar het ruggenmerg, dat remt de transmissie van pijn. Veel van die remmende signalen samen komen genoeg, stopte de transmissie van pijn op hun weg naar de hersenen: de Betrokken persoon geregistreerd is alleen koud, maar geen pijn.

Geef een reactie