Candy Crush als een pijnstiller?

Candy Crush
Candy Crush schade kunnen veroorzaken aan de duim gezamenlijke zelfs zonder dat de Betrokken direct te onthouden niemand gewond raakte aan zijn duim zwaar, want hij speelt te veel Candy Crush. Hij maakt nog meer. Wetenschappers trekken twee spannende conclusies.

Een 29-jarige Californiërs te scheuren van de pees van de duim. De reden: Hij heeft gespeeld voor te lang Candy Crush op de Smartphone. Van dit geval, Artsen rapport in het huidige nummer van het tijdschrift JAMA Internal Medicine. U beschrijft voor de eerste Keer, een letsel dat rechtstreeks is veroorzaakt door het Spelen van games op het aanraakscherm.

Pees van Candy Crush

De man speelde elke dag tussen zes en acht uur van Candy Crush en gebruikt alleen zijn linker Hand, omdat hij de rechten voor zijn normale dagelijkse activiteiten. Dit leidde tot een scheur in een pees, niet in de normale, dunne lichaam, maar om een heel dik punt van de pees.

Maar nu is het echt spannend ontdekking van de arts op de eerste plaats komt: in Weerwil van deze uiterst pijnlijke verwonding, de man niet stoppen om te spelen. Hij vertelde de Artsen dat hij kan geen pijn voelen. De auteurs van de case studies suggereren dat zijn Candy-Crush-Verslaving als een pijnstiller werkte. Je schrijft: video games uitgebracht in de hersenen, dat zijn chemische stoffen geassocieerd met plezier en de opwinding. Ze lijken gelijk te zijn aan de vele pijnstillers

De onderzoekers willen nu onderzoeken of de Verslaving aan computerspelletjes, met chronische pijn. Indien bevestigd, zou het overmatig Spelen is een Vorm van zelf-medicatie van de Getroffen. Het Probleem hier is dat De oorzaak niet is vastgesteld, en de pijn kan verergeren. Daarom, in het geval van langer durende pijn, de behandeling dient te worden besproken met een arts.

Hamburg-harburg, 17

Geef een reactie