Brandwonden? Net geen ijs!

Grillen mit der Familie
De veiligheid moet worden bij het grillen is altijd een emmer bluswater in de buurt, om brandwonden te voorkomen alleen in termen van brandwonden, diverse fouten in omloop zijn. De praktijk Vita gaat met de misverstanden en vertelt je wat te doen in het acute geval, echt.

Voeg een scheutje kokend water, het onzorgvuldig grip op de Grill, hete koken vet: Hier is het belangrijk om snel te kunnen reageren. En rechts. Het Belangrijkste eerst: Verwijderen open vuur (voor het verbranden van vet nooit met water, maar een deken te gebruiken). U communiceren in geval van ernstig letsel of grote branden 112. Kan gewond zul je nooit alleen en lees wat telt in het acute geval, (en wat is fout):

Alleen hoge temperaturen kunnen gevaarlijke

Nee! Drie seconden onder de 65 graden warm water kan brandwonden veroorzaken. Voor kinderen 50 graden is gevaarlijk.

Blaren altijd open

Nooit! Want dat is hoe kiemen gemakkelijk spel – neemt het risico van infectie. Grote wonden moeten verbonden worden, dus steriel, bijvoorbeeld met zogenaamde metal-line-doeken (van de apotheek).

Merk je wonden altijd cool

Alleen wonden die kleiner zijn dan twee 1-Euro-munten, cool moet met 15-20 graden van koud leidingwater tot een maximum van 10 minuten. En ijs is off limits! Het bedreigen bevriezing. In het geval van grote wonden, de slachtoffers van een vuur warm te houden, bijvoorbeeld met de goud-zilver in geval van nood deken van de Vereniging.

De verbranding niveaus in een Oogopslag

1. Bijvoorbeeld, de zon brand: Alleen de bovenste huid is aangetast. Het gaat om de roodheid en zwelling. De Patiënt voelt pijn. Nadat de wond is Genezen, geen littekens blijven.

2. Bijvoorbeeld het contact met het hete vet: Gewonde bovenste en leer huid. Van intense pijn het gaat om blaasvorming. Hoe dieper de schade aan de dermis, de meer kans op een litteken.

3. Bijvoorbeeld, elektriciteit: heeft De Patiënt er iets van voelen, want de zenuwen zijn vernietigd onder de huid. Wit naar zwart beschadiging van het weefsel. Een huidtransplantatie nodig om de wond sluiten

Get down met de warme kleding

Dit is alleen van toepassing wanneer het in contact komt met hete vloeistoffen. Brandende kleding altijd verwijderen. Als je eenmaal hebt verbrand in de huid, moeten verwijderd worden, de kleding van een arts.

Oude remedies van het huis remedie voor het branden

Fout! Meel of Olie kan leiden tot een ontsteking. Het koelen van zalven moet alleen brandwonden 1. Mate worden toegepast. De crème wonden bemoeilijken de arts de diagnose.

Wordt geleverd aan het branden, te wachten

Daarna vrijwilligers zijn belangrijk. Ernstige brandwonden zijn levensbedreigend. Winkel verhoogt de benen van het slachtoffer, het regelmatig controleren van de ademhaling en het kalmeren van de benadeelde.

Geef een reactie