Botox voor het hart

Kann Botox Leben retten?
U kunt het opslaan van de Botox snel, duizenden mensen met hartritme stoornissen, leven?De zenuw gif, die voornamelijk voor de toepassing in de beauty-industrie, kan het lijken zelfs nog veel meer: Volgens een nieuwe studie, kan het juist een ernstige hartritme fouten.

Een kleine studie van die patiënten ontvangen een Bypass, het kan een grote impact hebben. In het proces, Artsen injecteren van de patiënt tijdens de OPERATIE en de Botox in het vetweefsel, afgezet rond de hartspier. Deze deposito ‘ s zijn een veel voorkomende reden voor een speciale Vorm van hartritme stoornissen genoemd atriale fibrillatie. In Duitsland, ongeveer 300.000 mensen lijden

Botox in het vetweefsel

Dit is een geweldige ontdekking, zegt John Dag, President van de American Heart Rhythm Society, op hun jaarlijkse bijeenkomst werden de resultaten gepresenteerd. In het geval van rimpels, Botox is niet blijvend zijn, zegt Dr. Dag. Maar deze studie suggereert een blijvend effect, omdat alle proefpersonen waren na een jaar nog steeds vrij van atriale fibrillatie.

Nieuwe vooruitgang in de behandeling van boezemfibrilleren

Het was de eerste Keer dat de interventie in de mens was, die is de reden waarom de wetenschappers wijzen erop dat de resultaten moeten nog worden ten minste onderzocht in een verdere studie. Als het effect is bevestigd, dan kan dit invloed op de behandeling van boezemfibrilleren volledig Dag.

Zo ver, ongeveer een derde van alle patiënten, open hart chirurgie, ontwikkelde ernstige hart ritme stoornis. Als een resultaat, het kan aan beroertes of hartaanvallen. De dag is enthousiast: Als het werkt zoals we het willen, dan kan dit de toekomst gouden standaard!

Hamburg-harburg, 16. Mei

Geef een reactie