BMI calculator: het bepalen van de Body Mass Index

BMI berechnen
Met de BMI calculator kunt u bepalen of u mogelijk over-, onder – of normaal gewicht Berekening van de Body Mass Index (BMI) Uw gewicht: in KG Uw maat: in cm Uw leeftijd: gehele jaar Uw geslacht: vrouw man (c) www.BMI-Rechner.net | voeding tabel. Te makkelijk, te moeilijk, helemaal goed? Met de BMI calculator, bepaalt u snel en gemakkelijk uw Body Mass Index.

BMI calculator voor kinderen

De Body Mass Index (BMI) is een betrouwbare maatstaf voor de beoordeling van Onder – of Overgewicht. In het geval van kinderen, maar voor volwassenen ontwikkeld BMI calculator is mislukt.

Er zijn drie kritische gewicht fasen in het leven van een kind. De eerste bereikt de leeftijd van drie jaar. In ieder geval nu de Baby vet, als gevolg van de toegenomen verkeer moet worden gegaan. Met de start van de school, dan kan een of twee Kilo meer te accumuleren – de kinderen zitten langer, de Stress neemt toe. In de puberteit en uiteindelijk alle van de gezamenlijke apparaat, de hormonen en het eten. In principe is uw beoordeling van het gewicht van je kind en nooit door het oog, en niet baby spek buiten de kritieke fases in het licht van de schouder. Studies toonden aan dat 85 procent van alle dikke, jonge mensen te blijven, ook als volwassenen last van overgewicht. De Gevolgen: Hoge Bloeddruk, Diabetes, Schade Aan Gewrichten. Op het Internet is er een speciale BMI calculator voor kinderen en adolescenten, berekenden we het lichaamsgewicht in relatie tot grootte: www.bzga-kinderuebergewicht.de

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie