Blind Zwangere vrouw lijkt ongeboren Baby

Tatiana aus Brasilien ertastet das Bild ihres Babys
Tatiana is dolblij als haar dokter geeft haar een 3D-printer custom-built echo van haar zoon Murilo Tatiana is zwanger en is op zoek naar voren naar haar Baby. Maar in tegenstelling tot andere aanstaande moeders, je kunt het niet zien op de echo ‘ s omdat ze blind is. Om je een plezier te hebben van uw Artsen komen met iets: In de Video kunt u zien hoe Tatiana bewonderde haar zoon voor de eerste Keer.

Als ik mijn Hand op mijn buik en zijn hoofd aan de andere kant voelen en hoe zijn kleine handen bewegen, het is alsof we in een super bevoegdheden en niets zou kunnen schaden ons een beetje, zegt Tatjana (30) uit Brazilië. Op 17 zij verloor haar gezicht. Sindsdien is ze gewend, om te kijken naar dingen met hun handen. Nu, in de zwangerschap, maakt dit feit de Wacht voor de geboorte nog moeilijker omdat je niet kunt zien, de echografie, het maken van uw Artsen. Dat is de reden waarom ze tellen de dagen tot je kan houden van de kleine Murilo voor de eerste Keer in de armen.

Tatiana ziet er Murilo voor de eerste Keer

Video: youtube.com/huggiesbrasil

De echo van de 3D-printer

Echter, een echo-onderzoek van uw arts heeft een Verrassing voor de aanstaande moeder: Hij geeft haar een model van het gezicht van uw baby, die werd gemaakt op basis van een echo afbeelding met een 3D-printer.

Een dergelijk model is bedrieglijk echt: Het 3D-beeld wordt in eerste instantie gemaakt op een Computer en vervolgens laag voor laag gedrukt de afzonderlijke lagen zijn zo dun, dat de kleinste Details kunnen worden getrouw gemodelleerd.

Voor Tatiana, dit betekent: tot slot kunt u zelf een foto van uw ongeboren zoon, zijn gelaatstrekken voelen. Overweldigd, ze bedankte haar dokter en zegt: ik ben erg blij, Murilo voldoen voordat hij is geboren.

Hamburg-harburg, 8. Mei

Geef een reactie