Bestraling gevolgen: droge mond, acupunctuur helpt

Bei Mundtrockenheit hilft Akupunktur
Patiƫnten die lijden aan een droge mond, hoeft u niet het gevoel hebben dat uw mond na een acupunctuur behandeling minder droog in de strijd tegen kanker, vaak zonder het gebruik van hoge doseringen van de medicatie. Acupunctuur kan de therapie de symptomen van een droge mond na bestraling in het hoofd-hals gebied te verlichten.

In de behandeling van kanker, radiotherapie is een solide pijler. De straling kan het stoppen van de groei en proliferatie van tumorcellen, waardoor de kansen op een permanente genezing. Helaas, deze therapie heeft ook bijwerkingen. Deze zijn: droge mond, vermoeidheid en Misselijkheid. Die is blootgesteld, daarom moet het adres zijn van de arts met een extra acupunctuur behandeling. Omdat recente studies suggereren dat de begeleidende Nadelkur kan het stimuleren van de doorstroming van het speeksel en een droge mond voorkomt. De behandeling stimuleert het zenuwstelsel. De vervolgens uit het lichaam stoffen die vrijkomen tot verhoging van de stroom van speeksel.

De bestraling om de gevolgen te beperken, zijn een middel om de natuurlijke genezing

Een ontstoken, pijnlijke mond, de slijmvliezen en de droogheid van de mond zijn vaak voor bij patiƫnten met kanker. Als preventieve maatregel kunt u een kleine, ronde ijsblokjes te zuigen, kunt u verbinding maken van salie-thee: 5 minuten voorafgaand aan chemotherapie en tijdens het smelten in je mond. Keel-oplossingen met calendula bloemen thee bevorderen de genezing van wonden. Let op: goudsbloemen Allergie, niet gebruiken!

Geef een reactie