Bedreiging of zegen? – 7 waarheden over de keizersnede

Kaiserschnitt: Segen oder Gefahr?
Zweedse wetenschappers vinden dat een keizer van de genetica van de pasgeboren paragraaf is gewijzigd, zodat dit kan leiden tot lange termijn schade aan de gezondheid, keizersnede geboorte zijn het veranderen van de genetische cel informatie van de pasgeborene en leiden tot langdurige schade aan de gezondheid. De show zweedse onderzoekers in een recent gepubliceerde studie. De praktijk Vita heeft voor u de feiten en legt uit paragraaf worden de belangrijkste waarheden over het onderwerp van de Keizer.

In een recente studie van onderzoekers van de Karolinska Universiteit werd in Stockholm de vraag, wat is de impact van de Geburtsart heeft op de ontwikkeling van de gezondheid van pasgeborenen. Dit toonde aan dat kinderen geboren met keizersnede, met een verhoogd risico voor de gezondheid op lange termijn schade.

DNA-modificatie leidt tot lange termijn schade aan de gezondheid

De wetenschappers onder leiding van Professor Ekstrom gevonden dat voor de kinderen die werden door de keizersnede, als gevolg van een omzetting van genetische cel informatie – ook bekend als epigenetische veranderingen – een verhoogd risico op het ontwikkelen van Diabetes, kanker, Astma en allergieën. De studies toonden aan dat de keizersnede had kinderen, een sterke stijging in de methylering in hun stamcellen. In het geval van de DNA-methylatie is een chemische modificatie van de genetische materiaal van een cel, die op zijn beurt leidt tot een andere functionele eigenschappen van de cellen. Dit type cel wijziging van een medisch oogpunt, de DNA-Mutatie, maar een door enzymen genaamd DNA-methyl-transferases – refunctioning opgelost de bestaande basis-bouwblokken van de genetische informatie die zich voordoet, bijvoorbeeld, natuurlijk, als het lichaam behoefte aan externe omstandigheden.

Minstens 350 Immuun-genen worden gewijzigd door een keizersnede

Statistisch significante DNA aanpassingen kunnen worden rond de 60 procent van de keizersnede geboren kinderen. De epigenetische modificatie van de cel informatie aan ten minste 350 Gen regio ‘ s die een belangrijke invloed op de ontwikkeling van het immuunsysteem in de pasgeborene werden getroffen. In een controle – met, natuurlijk, werden de baby ‘ s geen bewijs van deze DNA-veranderingen.

Door de toegenomen methylatie geïnduceerde veranderingen in het immuunsysteem van de baby, volgens de onderzoekers, lange-termijn-immuun reacties op bepaalde ziekten, zoals Diabetes, kanker, Astma of allergieën, kunnen bijdragen aan en zelfs de oorzaak van zijn.

De keizersnede positieve Stress is missing

In het geval van een natuurlijke geboorte, de foetus is blootgesteld aan een hoog niveau van stress, zegt studieleider Professor Ekstrom. Dit loslaten van stress-hormonen activeert het immuunsysteem van het kind, en bereidt de ongeboren kinderen op een positieve manier naar het leven buiten de baarmoeder. Voeg daarbij dat de foetus in het geval van een natuurlijke geboorte komen onvermijdelijk met bacteriën van de vagina en darmen van de moeder in contact is ook een belangrijke factor voor de voorbereiding en de activering van het immuunsysteem.

Kaiserschnitt: Segen oder Gefahr?

De onderzoekers vonden dat in het geval van een Keizer, de natuurlijke activering van het immuunsysteem sectie door het geboorte proces is afwezig. Dit kan leiden tot lange-termijn gevolgen voor de gezondheid

De studie toonde aan dat in het geval van een Keizer, deze natuurlijke activering van het immuunsysteem in de pasgeboren sectie is afwezig vanwege de geboorte proces, wat op zijn beurt leidt tot een verhoogde wijziging van het immuunsysteem verantwoordelijk zijn voor het DNA van de Baby. Professor Ekstrom wees in dit verband op dat een dergelijke genetische modificaties mogen niet resulteren direct in ziekte. In veel gevallen is het waarschijnlijk dat het immuunsysteem verandert pas vele jaren later in de aandoeningen en het immuunsysteem reacties Express. Ook kan niet worden uitgesloten dat deze immuun aandoeningen kunnen erfelijk worden doorgegeven aan de volgende generaties.

Wanneer zijn kinderen door keizersnede?

In Duitsland, ongeveer 32 procent van de pasgeborenen zijn bevallen met een keizersnede. De keizersnede als een medische maatregel, in geval van complicaties tijdens de geboorte proces, een zegen in de moderne geneeskunde. Echter, volgens de schattingen van een medische complicatie – zoals, bijvoorbeeld, is slechts ongeveer tien procent van onnatuurlijke geboortes, de vroegtijdige oplossing van de placenta, die liggen Dwars van een foetus, vernauwing van de navelstreng, of het geschatte gewicht van de foetus is meer dan 4500 gram – de reden voor de uitvoering van een keizersnede.

Niet-medische redenen voor zijn opsluiting door de Keizer geboorten worden gesneden zogenaamde Plan. De exacte datum van de geboorte is berekend en ingesteld. De ziekenhuizen planning, veiligheid, en de zwangere vrouwen werden verondersteld om een gevoel van veiligheid, bijvoorbeeld door minder verlies van controle als gevolg van een spontane geboorte, of minder pijn dankzij de verdoving. Daarnaast zijn studies tonen aan dat, voor ziekenhuizen keizersnede zijn financieel lucratieve en te verzorgen makkelijker dan natuurlijke geboorten, die kan worden van Artsen meer aanbevelingen voor de keizersnede geboren zijn.

Niettemin, de beslissing of je voor of tegen de Keizer legt de vinger op de knip, in het bijzonder op de gezondheid Dimensie, namelijk dat van de foetus en de zwangere moeder. De praktijk Vita heeft voor u samen in de Volgende zeven in verband met de gezondheid waarheden over het onderwerp van de keizersnede.

1. Defecte immuunrespons bij pasgeborenen

Studies hebben aangetoond dat in het geval van een Keizer, de immuun systeem van de pasgeboren sectie zal niet worden ingeschakeld, zoals in het geval van een natuurlijke geboorte, en het is zo fout kan worden immuun reacties. Als ernstige ziekten kan optreden – zoals Diabetes, allergieën, Astma en kanker. Een studie uit Noorwegen dat veranderde door een keizersnede, bijvoorbeeld het risico voor de ontwikkeling van een Allergie voor een factor zeven. Het risico op het ontstaan van Diabetes van het type 1, echter, steeg met ongeveer 17 procent.

2. Keizersnede veroorzaakt ernstige wond

De chirurgische incisie in de streek van de onderbuik voor een keizersnede nodig is, het moet groot genoeg zijn dat het hoofd van de pasgeborene aan te passen door. Dit klinkt misschien te voor de hand liggend, 70 procent van de vrouwen waarderen, toch blijkt uit een enquête van de grootte van het resterende wond. De keizersnede is een operatie in het lichaam. Vrouwen moet blijven na de operatie wordt door een urine katheter en kunnen verlaten van het ziekenhuis gemiddeld na ongeveer zeven dagen. In sommige gevallen moet zelfs een Drainage van de wond, door het overtollig bloed kan weglopen. Genas de wond, pas na ongeveer zes weken.

Gevaren zoals met alle bewerkingen, van de mogelijke wond infecties en bloedverlies. Bovendien, de bloedstolling veranderingen bij Zwangere vrouwen, trombose maken: de zogenaamde trombo-embolische complicaties kunnen optreden. Evenzo, in zeldzame gevallen, door C – sectie, andere organen, zoals de blaas of darmen kan gewond raken, wat kan leiden tot latere bewerkingen.

3. Het risico van een tweede geboorte

Als een vrouw een keizersnede, een verdere tussenkomst van deze soort is problematisch, zelfs met een natuurlijke geboorte. Omdat in het geval van een verdere zwangerschap en geboorte, het litteken kan scheuren gemakkelijk. Bovendien, de placenta kan assen met een sectie litteken en zo het geboortekanaal deksel – die kan niet alleen leiden tot complicaties van de bevalling, maar ook om ernstige bloedingen.

Kaiserschnitt: Segen oder Gefahr?

Als een vrouw al een kind heeft door keizersnede in deze wereld, andere geboorte, hoge-risico, omdat het litteken weefsel kan worden opengereten door het drukken op de blaas

4. Aandoeningen van de luchtwegen in de pasgeborene met keizersnede

Ongeveer vijf procent van de pasgeborenen die tot stand is gekomen door een keizersnede, moet u na de geboorte ademhalings-problemen voor een aantal dagen op de neonatale intensive care unit. De trigger voor deze ademhaling is het vaak vroegtijdige levering van een operationeel plan voor de geboorte, zodat de longen zijn nog niet volledig Rijp zijn. Bovendien, een andere natuurlijke geboorte effect ontbreekt hier. Omdat de beperkingen die door de smalle geboortekanaal te worden gedrukt in de pasgeboren resterende Vocht uit de longen, de verlaging van de Keizer in de longen blijven en aandoeningen van de luchtwegen en ontstekingen kunnen veroorzaken.

5. Obstipatie en problemen met de blaas na keizersnede

Waarschijnlijk de meest voorkomende nog weinig bekend Probleem na een keizersnede een darm-immobiliteit van de moer wordt gesneden. De resulterende blokkades moeten worden behandeld door de medicatie, en door de toevoeging van een grote hoeveelheid vloeistof in de dagen na de geboorte van de ontbonden. Ook de verantwoordelijke Artsen moeten na een keizersnede complicaties met het legen van de blaas incisie voor de behandeling – vaak door de aanleg van een katheter

6. Late gevolgen voor de moeder na een keizersnede

Typische risico ‘ s aan een keizersnede te laat weefsel gevolgen op het litteken. Hier, het kan leiden tot pijnlijke vergroeiingen en verklevingen. Er is ook het risico dat het korten op de ontsteking, volgens een verzoek van de Keizer tot ernstige en scheuren van het litteken weefsel of zelfs het loslaten van de placenta komen verhoogt statistisch.

7. Slechter op school vanwege keizersnede

Schotse wetenschappers waren in staat om te bewijzen dat kinderen geboren met keizersnede, een tweemaal zo hoog risico hebben slechtere resultaten op school dan kinderen die werden geboren op een natuurlijke manier. Dit is volgens de verklaringen van de wetenschappers met de abrupte verwijdering van de baarmoeder van de moeder. Daarnaast keizersnede zal worden uitgevoerd geboorten in de regel voor de Aanvang van de arbeid, zo veel zijn de geboorten naar de wereld van de kinderen geplaatst in de reden vroeg, hun hersenen nog niet klaar zijn met hun opleiding.

Hamburg-harburg, 8. Juli 2014

Geef een reactie