Baseline studie: Google verzamelt gegevens van genetische, Bloed en tranen


Google van plan is om een inventarisatie van de mensen: de Baseline studie moet vangen alle mogelijke gegevens van het menselijk lichaam, en geëvalueerd op het Internet, zullen worden opgeslagen gigant Google neemt op het menselijk lichaam. In een grootschalige studie moeten worden opgenomen in het komende jaar, het menselijk lichaam tot in de kleinste Details en technische gegevens. Voor de zogenaamde Baseline studie informatie van het genoom via het bloed naar de ontwikkelde waarden om de traan vocht uit duizenden onderwerpen op een wetenschappelijke en op de servers van Google worden geëvalueerd. Doelstelling is de precieze Meting van de gezondheid van de mensen.

Het is het zoeken naar de gegevens van het menselijk lichaam. Volgens een onlangs gepubliceerd rapport in de Wall Street journal, de Internet gigant Google is van plan een pilot, de screening en detectie van de gezondheid van de mens. De zogenaamde Baseline studie is ontworpen, de lichamelijke zwakheden van de mensen, precies om te ontdekken en om een volledig beeld krijgen van de gezondheid van de mens.

Om in staat te zijn om een dergelijk inzicht in de mensen, de behoefte Google-gegevens van mensen. Het Amerikaanse bedrijf doet het goed in een onderzoek met 175 onderwerpen, later, veel meer Duizenden zullen volgen. De onderzoekers van de samenwerkende universiteiten zoals Stanford of Hertog Postkantoren – vastleggen, bijvoorbeeld, het hele genoom van een mens, waarden in het bloed, de urine waarden, de samenstelling van het speeksel, de chemie van de scheur vloeistof, en vele andere records.

Lucratieve Studie-Aanpak

Het project is een zogenaamde Moonshot, een project waarbij Google is proberen te raden een lucratieve Trend van de toekomst – of te rechtvaardigen – en vele miljoenen Euro geïnvesteerd in onderzoek en technologie.

De vooruitzichten zijn, volgens de verklaringen van experts uit de industrie is niet slecht. De link tussen technologie en gezondheid is een winst veelbelovende markt. Health apps, bijvoorbeeld, zijn een snel groeiende markt.

Het doel van het gehele onderzoek is het creëren van lange termijn, een gedetailleerde biochemische vingerafdruk van de mensen. Google wil om te begrijpen wat het betekent om gezond te zijn. Vanuit deze Kennis worden ontwikkeld in de toekomst, nieuwe technieken en strategieën voor de bestrijding van ziekten.

Hamburg-harburg, 28. Juli 2014

Geef een reactie