Avocado in plaats van een zonnebril?

Avocado-Creme
Met een vetgehalte van ongeveer 25 procent van de Avocado is veruit de sterkste vet onder alle vruchten en groenten – echter, ze is zeer gezond, geen fruit of groente die heeft een hoger vetgehalte dan de Avocado echter, het is om uit te blinken in termen van gezonde voordelen. We presenteren de meest belangrijke.

Avocado beschermt de ogen

Avocado bevat twee soorten carotenoïden (plantaardige pigmenten), die belangrijk zijn voor de gezondheid van de ogen. Ze fungeren als zogenaamde anti-oxidanten – wat betekent dat ze beschermen onze cellen tegen schadelijke invloeden. Deze Avocado het begin van de age-related eye schade voorkomt. De dagelijkse consumptie beschermt de gevoelige weefsel van het oog tegen beschadiging door zonlicht – dit betekent echter niet, dat u kunt vervangen door de zonnebril. Daarnaast is het super verlicht fruit, het risico op last van cataract en leeftijdsgebonden maculaire degeneratie.

Avocado helpt om voedingsstoffen op te nemen

Die ons lichaam kan absorberen de carotenoïden uit de Avocado, wij hebben, dankzij hun hoge vetgehalte. Het heeft een hoge vetgehalte maakt de Avocado het perfecte bijgerecht. Omdat het kan het lichaam, de zogenaamde vetoplosbare voedingsstoffen, zoals vitamine A (bijvoorbeeld in vis en melk) K (bv., groene groenten bevatten), D (bijv. cod liver oil en eigeel), en E (bijvoorbeeld in plantaardige olie en granen) – zonder het vet, kan hij geen gebruik maken van deze vitaminen.

Avocado vermindert het risico van kanker

Haar Talent als een anti-Oxidant kracht van de Avocado te vechters van verschillende soorten Kanker, waaronder de mond, de huid en prostaat kanker. Een in 2007 gepubliceerd onderzoek liet zien dat de plantaardige materialen op te sporen voorlopers in de Avocado selectief cellen van kanker, stunt van uw groei, of zelfs vernietigen.

Avocado verlaagt cholesterol

Een recent gepubliceerde studie toont aan dat de dagelijkse consumptie van een Avocado maakt het cholesterolgehalte dalen, de reden voor hun onverzadigde vetzuren, en overige ingrediënten zoals voedingsvezels. Een laag cholesterolgehalte is belangrijk voor de gezondheid van het hart: Omdat er te veel cholesterol afzettingen in de bloedvaten, verhoging van het risico van de verharding van de slagaders.

Avocado helpt het verlies van het gewicht

De Avocado heeft een hoog vezelgehalte en helpen bij het verliezen van gewicht. Volgens een studie, 30 gram vezels zal leiden tot het volgen van een dag tot een beter Dieet – een Avocado van gemiddelde grootte bevat ongeveer 12 tot 14 gram. Naast het fruit zorgt voor een lange moe van, en beschermt tegen voedsel hunkeren.

Hamburg-harburg, 16. Mei

Geef een reactie