Artsen opslaan intern onthoofd, jonge

Jackson Taylor
De 16-maand-oude Jackson werd onthoofd in een auto-ongeluk aan de binnenkant – in een noodgeval werking, het leven redde hem, Dokters van de kleine Jackson binnenkort weer super lopen rond met zijn vrienden, terwijl hij werd onthoofd in een auto-ongeluk aan de binnenkant. De praktijk Vita legt uit hoe dit mogelijk was.

De 16-maand-oude Jackson Taylor zat met zijn moeder en zus in de auto als het plotseling kwam tot een frontale botsing met een ander voertuig. Door de kracht van de impact van twee cruciale wervels van de nek van een kleine jongen (C1 en C2) brak, dus dat zijn schedel gescheiden van zijn rug. Artsen noemen dit letsel een atlanto-axiale Subluxatie.

In de tweede, als ik raushob hem, ik wist dat zijn Nek was gebroken, zegt zijn moeder, Rylea Taylor van de Australische zender Channel 7 in tranen.

Jackson ‘ s healing – een wonder?

Veel kinderen niet zou hebben overleefd deze blessure in de eerste plaats – en als ze nieuw leven ingeblazen, zouden ze nooit in staat om te bewegen of ademen, onafhankelijk van elkaar, zegt de chirurg Geoff Askin Kanaal 7. Jackson letsel was de ergste van zijn soort en hij had ooit van aangezicht tot aangezicht.

En toch, Jackson is volledig gezond. Naast een flinke Dosis geluk dankzij de Geoff Askin, de Jackson notoperierte met zijn Team onmiddellijk, nadat de Jongen was opgenomen met de helikopter in zijn kliniek. Askin wordt beschouwd als een uitblinker in zijn vakgebied. Hij gebruikt een stuk van Jackson ’s rib bot, en een draad te verbinden met de kid’ s schedel met zijn rug. De operatie duurde zes uur.

In de tussentijd, Jackson kan lachen, eten en spreken, en mag het ziekenhuis verlaten snel. Voor nog eens acht weken, hij zal hebben te dragen voor een rek dat zijn hoofd en nek gestabiliseerd – dan zal hij in staat zijn om opnieuw te spelen en rond te rennen als voor zijn ongeluk.

Geef een reactie