Artsen-In Het Latijn: Begrijp Uw Tandarts?

Ärzte-Latein: Verstehen Sie Ihren Zahnarzt?
Klik door de galerij voor Artsen-in het latijn: Begrijp uw tandarts? en leert u de belangrijkste technische termen kennenWie het belang van een goede arts-patiënt relatie, toont een nieuwe studie van de Universiteit van Exeter (Engeland): Wie voelt zich niet van zijn behandelende artsen serieus genomen te worden, duidelijk symptomen lijdt onder zijn ziekte. Echter, in de praktijk van het dagelijks leven, Artsen vaak te weinig tijd hebben voor de patiënt en antwoord te geven op zijn vragen in detail.

De belangrijkste technische voorwaarden bij de tandarts

We leggen de belangrijkste technische termen, zodat je weet dat de volgende Keer beter te weten. Deze Keer: De Tandarts.

Klik door de galerij voor Artsen-in het latijn: Begrijp uw tandarts?, zo weet u voor uw volgende bezoek aan de arts weten.

Voor deze 5 zorg-de zonden van de tandarts waarschuwt

Na het Snacken meteen je tanden poetsen

Dat heb ik liever niet, omdat de consumptie van chocolade & co. zuren in de mond, maakt het tandglazuur voor ongeveer een half uur van delicate vorm. Beter: de mond spoelen met warm water, en ten vroegste 30 minuten na het gebit reinigen. Tip: Voor het genot van spritzer of vruchtensappen met een rietje, gebruikt u een van deze pre-trekt de vloeistof aan op de tanden.

Tanden, schrobben krachtig

Te worden vermeden, omdat de tand kan worden verwijderd glazuur en het tandvlees worden gewond. Gentle: de haren zachtjes tegen de tanden drukken op de borstel in de shaker run bewegingen van het tandvlees en de tanden naar beneden.

Één Minuut voor het poetsen gebruik

Dit is te kort om zijn schadelijk voor de voering ablate effectief. Dit is niet ver genoeg om te kunnen vermenigvuldigen de bacteriën in de mond explosief. Als een resultaat, het kan leiden tot ontsteking van het tandvlees, en als gevolg daarvan, zelfs Diabetes en hartaanvallen. Wanneer u Schoon, maar ook niet overdrijven: Wie reinigt meer dan de aanbevolen drie minuten, het kan pijn doen, het tandvlees en het glazuur.

Alleen struikgewas borstels te vervangen

Door geen middelen. Al enigszins versleten tandenborstel schoon is het niet grondig genoeg. Ten minste elke twee tot drie maanden voor het wijzigen van de tandenborstel na elke koude exchange, anders re – infectie dreigt.

Geen tandheelkundige floss en een tong schraper gebruiken

Echter, omdat de ruimtes tussen de tanden en de tong zijn het creëren van een veld dag voor cariës bacteriën. Tip: floss voor het Poetsen. Want het is pas wanneer de bacteriële bekleding worden verwijderd, kan doordringen in de in de Pasta opgenomen fluoride in de smelt, dus in aanvulling op verharding.

Geef een reactie