App op een recept – de verzekeringsmaatschappij betaalt

Ein Mann hört Musik mit seinem Smartphone
De favoriete muziek distribueert een piep in de oren – dit is de App Tinnitracks, dat de technicus de verzekering van de gezondheid in Hamburg-harburg patiënten bezahltDie van oktober techniker Krankenkasse (TK) betaald voor de Hamburger van de patiënten van oktober, de Tinnitus-App Tinnitracks beloften, als je zijn voorgeschreven door een keel, neus en oor arts. De procedure is bewezen in de pilot-fase, moet het Federale ver uitgebreid.

1. Oktober kunt u van de TK Hamburger ENT Verzekerde-Artsen, de App Tinnitracks voorschrijven – de kosten van het Fonds. Tinnitracks om zich te ontdoen van de patiënten met Tinnitus van uw klachten. De therapie is denkbaar comfortabel: de mensen moeten luisteren naar 90 minuten per dag naar je favoriete muziek.

Dus Tinnitracks werkt het

Dit zal vooral worden voorbereid. Voor deze patiënt, de eerste van alle, de frequentie van uw Tinnitus geluid door een KNO-arts of een gehoorapparaat akoestisch specialist te bepalen. Dan kunt u deze frequentie te www.tinnitracks.com en download uw favoriete muziek hoog. Het programma filtert de persoonlijke Tinnitus frequentie van de patiënt van de muziek dan is het klaar therapie muziek gedownload kan worden.

De achtergrond van de therapie In Tinnitus patiënten is de Interactie van de zenuwen in het gehoorcentrum van de balans, het herhalen van de speciaal Hoort te werken muziek helpt bij het herstellen van dit evenwicht. Dit is Dr. John in de Video wordt uitgelegd hoe de Anti-Tinnitus Training met muziek werkt het precies en wat zijn de voordelen van het.

Een pilot project van de techniker Krankenkasse

Het doel van het pilot project is het verzamelen van de eerste ervaringen met Tinnitracks als een alternatieve behandeling in geval van succes van de behandeling van het concept is om te worden verlengd in het hele land. Een 30-Hamburg-op basis van het oor, neus en keel artsen deelnemen. TK-Verzekerden, ongeacht hun woonplaats te wonen, als u in één van deze Artsen in de behandeling.

Hamburg-harburg, 17. September

Geef een reactie