Antibiotica maken kinderen dik?

Ein Kind bekommt Medizin
Een recente studie toont aan dat het nemen van antibiotica leven in de eerste twee jaar, het risico van Overgewicht verhoogt antibiotica kan schadelijk voor kleine kinderen – hier leer je, wanneer zij mogen niet worden gebruikt, en welke Alternatieven er zijn.

Het gebruik van antibiotica bij jonge kinderen onder de deskundigen lange tijd omstreden. Amerikaanse onderzoekers hebben nu onderzocht wat voor effect ze hebben op het lichaamsgewicht.

De wetenschappers bekeken de gegevens van 65.000 kinderen die meegekomen, van hun geboorte tot hun vijfde verjaardag. De onderzoekers merkten op de grootte en het gewicht van de kinderen, en geanalyseerd hoeveel van hen had ontvangen voor hun tweede verjaardag antibiotica toegediend.

Het resultaat: 69 procent van de deelnemers aan de studie hadden genomen in hun eerste twee jaren van het leven van antibiotica. Gemiddeld werden de kinderen voorgeschreven op dit moment 2,3 keer antibiotica.

Verbinding tussen gebruik van antibiotica en gewicht

De onderzoekers vonden dat kinderen die hadden genomen in hun eerste twee jaren van het leven, vier keer of meer Antibiotica, het risico op later Overgewicht, afhankelijk van het type van het antibioticum door elf tot toename van 16 procent. Als reden voor deze verbinding, de Directeur van studies suggereren dat antibiotica een negatief effect hebben op de darmflora.

Antibiotica kan leiden tot Astma

Experts waarschuwen voor andere redenen voor de sprong naar de toediening van antibiotica bij jonge kinderen. Een reden, in een eerdere studie is aangetoond verband tussen antibiotica-inname in de Kindertijd en de ontwikkeling van Astma.

Het veelvuldig voorschrijven van antibiotica heeft al geleid tot het feit dat veel ziekteverwekkers zijn antibioticaresistente. Voordat een kind antibiotica krijgen toegediend, moeten Artsen en ouders te wachten, dus, voor één tot twee dagen en de behandeling met alternatieve medicijnen om te proberen.

Antibiotica zijn niet werkzaam tegen virussen

Vaak antibiotica tegen het virus worden voorgeschreven ziekten. In deze gevallen worden de drugs zijn niet in staat om toe te slaan, echter, omdat antibiotica alleen effectief tegen bacteriële infecties.

Een typisch geval is de Bronchitis is – is 90 procent van de tijd veroorzaakt door virussen. Niettemin, Artsen vaak proberen te bestrijden met een antibioticum. Deze plantaardige werkstoffen – zoals de Cape geranium, komijn of Bromelaïne (ananas) zijn opgenomen – in het geval van een Bronchitis is veel effectiever. Om te helpen wat is de kruiden Alternatief antibiotica voor andere kwalen, die je hier kunt vinden.

In een Interview, de kinderarts Nadine Hess uitgelegd klik op het juiste gebruik van antibiotica bij jonge kinderen – hier.

Hamburg-harburg, 30. September 2014

Geef een reactie