Angelina Jolie had haar eierstokken verwijderd

Angelina Jolie
Na een borst-Amputatie twee jaar geleden besloten om Angelina Jolie nu om uw eierstokken te verwijderen lassenNach van borst-Amputatie twee jaar geleden besloten om Angelina Jolie sticks nu ook voor de verwijdering van hun eieren te minimaliseren uw risico op kanker. Waarom nu, vind je hier.

2013 was een Amerikaanse actrice, de Borsten verwijderd nadat Artsen hadden getuigd van een risico op borstkanker van 87 procent. Uw risico op het ontwikkelen van eierstokkanker werd beoordeeld aan de hand van studies van 50 procent.

Twee weken geleden, Angelina Jolie media kreeg meldingen dat na een Routine-onderzoek, een oproep van uw huisarts – verhoogde ontsteking waarden aangegeven een mogelijke kanker in een vroeg stadium. Het vermoeden wordt niet bevestigd maar gelukkig, hij gaf de actrice de impuls om een afspraak te maken voor de procedure.

De operatie is goed verlopen en Angelina Jolie hun baarmoeder. Tijdens de OPERATIE, de Artsen haar in een spiraal. Een in 2011 in het tijdschrift Lancet Oncology gepubliceerde studie toont aan dat dit verlaagt het risico op het ontwikkelen van baarmoederhalskanker met ongeveer 50 procent.

Angelina Jolie: Waarom is het verhoogt je risico op kanker?

Uw familie heeft gegeven Jolie een zware erfenis: De moeder Marcheline Bertrand overleden op de leeftijd van 56 eierstokkanker, haar overgrootmoeder Virginia Gouwens en haar tante Debbie Martin overleed op de leeftijd van 53 en 61-jarige leeftijd aan borstkanker.

De reden is de Mutatie van het gen dat Borstkanker 1. Vrouwen met een genmutatie hebben van het ontwikkelen van een significant verhoogd risico op eierstok-en borstkanker. Het is hetzelfde in het geval van een Mutatie van het gen dat Borstkanker 2. Bij vrouwen met een erfelijke aanleg hebben – dat is te zeggen: veel of begin van de gevallen van borstkanker in de familie de ziekte fondsen dekken van de kosten voor de genetische testen.

Voor wie de OPERATIE is het meest geschikt?

De verwijdering van de eierstokken is nuttig voor vrouwen, is het risico van een verhoogde kanker, omdat het beperkt dit risico door ongeveer 97 procent. Maar Beïnvloed niet nodig hebt om in gedachten te houden dat u na de ingreep vruchtbaar – Als een Voorzorgsmaatregel, artsen patiënten om hem te vragen voor het pas na het voltooien van hun familie planning.

Geef een reactie