Ananas voor gezonde gewrichten

Ananas heilt Gelenkarthrose
De ananas plant is een waardevol enzym: Bromelaïne. Het is van invloed op de knie-artrose is vaak zo goed product voor tientallen miljoenen Duitsers behoren knie problemen van het dagelijkse leven. De meest voorkomende oorzaak is artrose. Een actief bestanddeel van de ananas helpt het gewricht slijtage tegen te gaan.

Te versterken slechts het begin van het koude Seizoen in artritis en reuma patiënten de klachten. Om de pijn te verlichten, dan vaak op synthetische drugs. Maar als een lange-termijn behandeling van artrose is problematisch, omdat, bijvoorbeeld, agenten, zoals Diclofenac voor de duur van de interne organen kan een last zijn. De onderzoekers wilden weten of het enzym Bromelaïne is effectief voor artrose van de Knieën, evenals de inname van Diclofenac.

Bromelaïne voor de behandeling van artrose

Het resultaat van een op de Mahidol Universiteit in Bangkok, Thailand, voerde een pilot-studie Bij artrose patiënten met een verbetering van de pijn en gezamenlijke stijfheid onder Bromelaïne administratie aanzienlijk en vergelijkbaar met die van Diclofenac. Onderdeel van de studie, 40 mensen die lijden aan milde tot matige pijn in de knie. De patiënten kreeg een dagelijks 500 mg Bromelaine, of 100 mg Diclofenac.

Al na vier weken van de behandeling, de symptomen en de subjectieve gevoel van pijn, stijfheid en gezamenlijk functioneren verbeterde eveneens in beide groepen. Twee deelnemers in de Diclofenac groep ingevuld op dit moment is de behandeling voortijdig beëindigd als gevolg van de bijwerkingen (allergische reacties zoals huiduitslag of astma-achtige aandoeningen). In de Bromelaine groep, echter, de deelnemers voerden de behandeling tot aan het einde.

Als pijn in de knie voortdurend

Een knie artrose is een van de meest voorkomende orthopedische aandoeningen. De redenen: genetische aanleg, stress, en oude blessures. Met deze maatregelen kunt u aan de klachten, vaak tot in het handvat.

Verkeer

Te traag gewricht slijtage in de knie, helpt regelmatig zachte oefening, vooral Zwemmen en Fietsen. De beweging versterkt de spieren en stabiliseert het gewricht. Op de andere, het kraakbeen wordt gevoed door de toegenomen doorbloeding wordt beter met voedingsstoffen. Vooral silicium-bevattende voedingsmiddelen zoals rauwe havermout (100 gram per dag) worden versterkt.

Weldadige Warmte

Als er geen acute ontsteking aanwezig is, helpen ook warmte-toepassingen. De bloedvaten verwijden en het verbeteren van het aanbod van voedingsstoffen. Vier aardappelen in de pan met water en twee eetlepels tarwezemelen mash. De knie WRIJF in met een handvol warme pap. Zo snel als hij koud is, herhaal, voor een totaal van 25 minuten. De resten af te spoelen. De knie is, echter, gelast, koud is het ideale pijn remmer: Quark handelingen, voor 15 minuten vinger dik, met een aangenaam koelend effect.

Zo kan de arts helpen

Goede effectiviteit blijkt vaak een biologische kraakbeen Transplantatie (Fonds van de prestaties). In deze roman de operatie, het herstel van kraakbeen procedure van schade via het lichaam de eigen cellen. In de Microfracturing van het defect in het kraakbeen wordt verwijderd onder lokale verdoving chirurgisch en de botten in het Gewricht geboord. Deze nieuwe cel opgericht die vrij is van het littekenweefsel en de pijn. Een nieuwe studie bewijst het: in het Bijzonder kraakbeen cellen in de neus en in de toekomst vervangen van de gebroken knie gewrichten. Veel klachten met acupunctuur verlichting bieden.

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie