Als voedsel maakt ons nerveus

Gummibären machen uns nervös
De kleurstof in de gummy beren brengt de hersenen van de stofwisseling uit balans en maakt ons nerveus, waarom voelen we vaak nerveus en voel je de innerlijke onrust? Onderzoekers zijn het eens dat In 80 procent van de gevallen, het is aan het voedsel. De praktijk Vita maakt u kennis met 14 voedingsmiddelen die kunnen leiden tot nervositeit.

1. Tip: Mooie Gummy Beren

Eigenlijk, bent u verondersteld om ons te troosten in tijden van Stress. Echter, gummi beren met de kleurstof Tartracin (E 102). Het eten geeft kleur aan de hersenen van de stofwisseling uit balans en maakt ons prikkelbaar, nerveus, en veroorzaakt een innerlijke onrust.

2. Tip: Stressvolle Zoetstof

Hoog op de lijst van Stress en nervositeit-inducerende stoffen: de kunstmatige zoetstof aspartaam. Het is vergelijkbaar met onze stress hormonen en kan leiden tot hoofdpijn en rusteloosheid. Dezelfde stress hormoon vloedgolf rushes in het geval van auto ‘ s na 60 minuten in een file door de aderen.

3. Tip: De Rug Van De Vijand Thee

Onder Artsen, het oxaalzuur in de zwarte thee wordt beschouwd als een essentiële stof, want het vermindert het mineraalgehalte van het bot. Gevaar: In het geval van verhoogde consumptie van thee van het terug onder Spanning. De pijn risico stijgt zo dramatisch als na acht uur Zitten in het kantoor.

4. Tip: knäckebröd boos

Ongeveer 15 procent van de duitse suiker lactose-intolerant zijn. Het lichaam reageert om rebels te zuivelproducten, knapperig brood, chocolade en worst. Het stress niveau is vergelijkbaar met een test situatie en leidt tot pijn, waaronder de buik, Misselijkheid, nervositeit.

Bei einer Milchzucker-Unverträglichkeit reagiert der Körper bei Knäckebrot mit Nervosität

In het geval van een lactose-intolerantie, het lichaam reageert opstandig zuivelproducten en knapperig brood. Het niveau van stress kan leiden tot nervositeit, buikpijn en Misselijkheid

5. Tip: kortademigheid na een tas soep

Een plaat tas soep kan veroorzaken dezelfde symptomen van angst (zweten, kortademigheid), zoals twee uur van Fitness-Training. Achtergrond: In afgewerkte voedingsmiddelen -, natrium-glutamaat (E 621), en dit kan de stress hormoon niveaus dreigen te stijgen en ons zenuwstelsel.

6. Tip: De Salami-Duizeligheid

Het doelwit van de stress onderzoekers: Histamine. Het weefsel hormonen bloedvaten uit te breiden, het bloed en veroorzaken bij gevoelige personen, dezelfde aanvallen, zoals een wijziging van de temperatuur. Hoofdpijn, duizeligheid het gevolg zijn. Histamine is geplakt, bijvoorbeeld, in Worst, en Zuurkool.

7. Tip: de Innerlijke onrust van wit brood

Na de inname van ‘slechte’ koolhydraten (bv. wit brood), voelen we ons moe, probeer maar op het Hoogste niveau te blijven. De afweging is niet te maken, de nervositeit toeneemt. Eiwitten (bijv., zuivel) stoppen agitatie-effect van koolhydraten.

8. Tip: Stress Triggers Wijn

Ook het doelwit van de stress onderzoekers: vasoactieve amines. De bloedvaten verwijden, kunnen veroorzaken bij gevoelige personen ernstige nervositeit, en zelfs migraine. De aminen zijn vast in zure room en de Riesling, de Chianti en de Sherry.

9. Tip: Zuur, hectische komkommer

Saure Gurken

In zure Gruken de stress triggers benzoëzuur (E 210)

Drukte patch, hartkloppingen: symptomen in mitfieber voetbal Fans – of, onder bepaalde omstandigheden, van iemand die het heeft opgegeten zure komkommer. Want als de stress trigger benzoëzuur (E 210). Bijzonder gevoelig astmapatiënten reageren op het conserveermiddel.

10. Tip: Burnout na Pudding

Uitgeput om geen reden? Onderzoekers hebben ontdekt is het een Gluten intolerantie wordt vaak verborgen. De Gluten beschadigt de darm. Vitale stoffen worden niet optimaal benut, het gevolg van uitputting. Gluten in tarwe, pasta, sauzen en Pudding.

11. Tip: is je brein het gif van de tin

Studies tonen aan dat self-coating van blikjes kan stoten tot 0,3 mg van aluminium in een Liter Süßgetränk. De aanwezige citroenzuur (E 330), transporteert het giftige aluminium rechtstreeks in de hersenen. Mogelijke gevolgen: verminderde concentratie en zelfs de ziekte van Alzheimer.

12. Tip: in de Avonden, geen fruit, yoghurt

Tijdens de dag super gezonde voeding voor de Zenuwen, in de avond, een hoge stress factor: fruit yoghurt. Het lichaam kan niet verwijderen van de overtollige Zuur dat de stofwisseling in de nacht. Een direct gevolg van: slecht slapen, nachtelijke Stress aanvallen, angst, in de ochtend uren.

Kaugummi enthalten negative Stoffe die Nervosität auslösen

Veel kauwgom bevatten bepaalde stoffen die een negatieve invloed hebben op de neurotransmitter veranderingen in de hersenen. Het resultaat is dat we zenuwachtig zijn

13. Tip: Vervelende Mensen Vissticks

Vissticks, smeltkaas, en Cola bevatten veel schadelijke additieven (fosfaten), en dat de stress te hoog is. Mogelijke follow-up: angst, nervositeit en Angst. Lange termijn risico ‘ s: op de lange termijn stress maakt de zenuwcellen sterven.

14. Tip: moe van het kauwen op kauwgom

Studies tonen aan dat een Intensieve kauwgom-kan Kauwen een ernstige hoofdpijn op het punt van totale uitputting. Reden: Veel van de producten bevatten antioxidanten (E 310, 312, 321). Een negatieve invloed heeft op de neurotransmitter veranderingen in de hersenen. Resultaat: We zijn mega gespannen en nerveus.

Geef een reactie