Als het kind valt op de mond wat te doen?

Expertin Dr. Nadine Hess
Expert Dr. Hess: Een bloedende wond in de mond meestal lijkt erger dan het is. De slijmvliezen in de mond is over het algemeen goed van bloed voorzien, aan de andere kant ziet het er door te mengen met speeksel zijn vaak meer bloed dan is het echt het geval.Wanneer kinderen Spelen rush meer vaak en zo nu en dan, helaas, op de mond, waardoor het te zwaar bloeden wonden. Hoe gevaarlijk is het en hoe kan ik de behandeling van de schade?

De kinderarts Dr. Nadine zegt Hess

De meer mobiele de kleine meisjes en jongens, hoe vaker het tijd om een Duik. In het bijzonder, als je begint ergens op te trekken, maar nog steeds onzeker op de benen en niet weet hoe u kunt gaan zitten opnieuw. Vaak is de Herfst de tijd is een obstakel, zoals een Boekenplank of koffietafel in de weg. Zelfs als u in de ruststand voorbeeldige alle gevaarlijke voorwerpen buiten het bereik van kinderen en de toppen van meubels, hoeken geplakt – het kan nog steeds kleine ongevallen.

Wonden in de mond te bloeden meer

Kinderarzt untersucht den Mund eines Mädchens

Als het een gapende wond of een Tand los zit, moet u zeker gaan naar een children ‘ s hospital

Vooral vaak valt dit op de mond – en zorgen, zeker de eerste Keer, meestal voor grote afschuw aan beide zijden: Het kind bang en de verwonding, pijn op zijn minst een beetje. Als er sprake is van een bloeding, de onaangename metaalachtige smaak. En de ouders, ondertussen, boos omdat van de bloeding, vooral als ze lijkt sterker te zijn – natuurlijk is het niet een mooi gezicht. Maar dat is nog geen reden tot paniek: de orale mucosa is de bloeding is over het algemeen vrij goed, aan de andere kant ziet het er door de vermenging met het speeksel, meestal na meer bloed dan het werkelijk is.

Dus wat kan ik doen als de wond bloedt? En wat moet ik doen als een Tand is mislukt of de labiale frenulum is gescheurd? Zoals altijd, de eerste regel is in het geval van verwondingen: probeer om kalm te blijven. Omdat voor de kleine ongeluk in de opwinding van de herfst, de pijn en het bloed is al erg genoeg. Inspecteer het beste om de gewonde gebied. Goed te kijken, of het is een grote, gapende wond, of als de tanden zijn gewond – in deze gevallen, ga je naar de eerste hulp van een children ‘ s hospital. Ideaal, moet u proberen om een Tandheelkundige of maxillo-faciale chirurgie is aangesloten. Een Tand is gebroken, zet hem in een beetje melk en breng het naar de kliniek.

Ijsblokjes om de bloeding te stoppen

Koel het getroffen gebied: De makkelijkste manier om dit te doen is door het geven van uw kind een ijsblokje te zuigen. Maar ook in een handdoek gewikkeld koeling pack werkt: Door het koelen van de schepen, het bloeden komt sneller tot Stilstand, en de zwelling is niet zo groot. Je probeert je kind, wees voorzichtig met de mond spoelen: Uit het bloed mag niet worden ingeslikt omdat het werkt zelfs in kleine hoeveelheden, misselijkheid-inducerende.

U moet zich onthouden van het poetsen in de avond na de val op de tanden, als de wond kan gaan scheuren weer. Uw kind groot genoeg is, spoelt u de schade met koude kamille thee zorgvuldig. Als u merkt de volgende dag dat er een tand los zit of het letsel lijkt nu erger dan de dag ervoor, aarzel niet, het kind is een kind of in het beste geval zelfs een kinderen ervaren tandarts. De meeste van de tijd blijft het in het geval van een daling, maar met een grote verschrikking, met alleen een klein effect, zelfs als het vaak lijkt verschrikkelijk.

Geef een reactie