Als de Bypass-CHIRURGIE veiliger

Ein älterer Mann wird in der Apotheke beraten
Patiënten voor en na een Bypass-OPERATIE statines, vermindert het risico van complicaties, dit wordt bewezen door de huidige AMERIKAANSE StudieDie het nemen van statines voor een Bypass-OPERATIE vermindert het risico van complicaties tijdens en na de procedure, het resultaat van een recente studie van Amerikaanse wetenschappers.

Ongeveer 1,5 miljoen vrouwen en mannen in Duitsland last van de zogenaamde coronaire hart-en vaatziekten (CHD). In het proces, deposito ‘ s worden gevormd op het schip innerlijke muren, die bestaan voornamelijk uit vet, cholesterol en calcium. Na verloop van tijd, deze afzettingen (Plaques) verharden en het verkleinen van de kransslagaders, zodat de hartspier kan niet langer adequaat te voorzien van zuurstof. Gebieden van de Plaque kan ook barsten en een bloedstolsel oorzaak, de eventueel geblokkeerde bloedvaten. Het gaat om een onder-voeding van de hartspier van zuurstof, het kan een hartaanval.

Statines beschermen tegen CHIRURGISCHE complicaties

Een behandeling optie is de zogenaamde Bypass Operatie: Artsen een Brug (engl. Bypass) met slagaders of aders van de armen of benen, in het vernauwde gedeelte.

In hun huidige studie, onderzoekers aan de Universiteit van Florida, het nemen van de zogenaamde statines, de impact van voor en na een Bypass-operatie mogelijke complicaties in verband met de procedure.

Statines, ook wel bekend als CSE-remmer (cholesterol-synthese remmers) die de remming van specifieke enzym dat betrokken is bij de vorming van het schadelijke LDL cholesterol in de lever. Door het nemen van statines, LDL-cholesterol wordt verlaagd niveau in het bloed en de schepen worden beschermd tegen deposito ‘ s – zo veel hart-risico patiënten met statines.

De onderzoekers beoordeeld op 21-studies behandeld met het onderwerp. In het proces, zij kwam tot de volgende conclusie: voor en na de procedure, statines zijn ingenomen, vermindert het risico op complicaties, zoals boezemfibrilleren (een hartritmestoornis optreedt in 15 procent van de patiënten na een hartoperatie). Bovendien, de medicijnen verminderen het risico van overlijden tijdens of kort na de procedure.

Hoe om te voorkomen dat statines complicaties?

Het lichaam reageert op Bypass chirurgie en andere grote ingrepen, vaak met een sterke ontstekingsreactie, de favoriete complicaties. Statines, naast hun cholesterol-verlagen van de anti-inflammatoire werking – in het advies van de study Director dit is de reden waarom u het risico van complicaties.

Studie leider Dr. Amr F. Barakat: De resultaten van onze studie vereisen proactief, patiënten en chirurgen over de voordelen van statines in het uitleggen van de voordelen die opwegen tegen de risico’ s van mogelijke bijwerkingen zeker.

De auteurs benadrukken dat verdere studies nodig waren voor het bepalen van de optimale dosis en duur van de inname. Daarnaast zal worden onderzocht of statines brengen in andere gebieden vergelijkbare voordelen.

Hamburg-harburg, 14. Januari

Geef een reactie