Als de arts vindt niets: 5 verborgen hoofdpijn triggers

Eine Frau macht Pilates
In Londen, een vrouw die de persistentie van klaagde over hoofdpijn na een Pilates les. Artsen de diagnose alleen maar weken later, de zogenaamde cerebrospinale vloeistof onder druk syndromin het verenigd koninkrijk, klaagt een 42-jarige van een ernstige hoofdpijn na een Pilates les. Noch pijn medicatie noch fysiotherapie tot het verlichten van het ongemak. Slechts enkele weken later, Artsen vinden van de oorzaak. De praktijk Vita geeft een samenvatting van de zaak en legt verborgen hoofdpijn triggers.

Als het Tijdschrift van Medische rapporten, voelt de 42-jarige terwijl ze op de Pilates Reformer in een klein pop in mijn nek. Het apparaat bestaat uit een platform, die is gemonteerd op een Rail en kabel takels met de armen en benen is verplaatst. De oefening methode wordt beschouwd als een bijzonder zacht. Niettemin, de 42-Jaar oude geplaagd een uur later van de slopende, aanhoudende hoofdpijn, die kan verergeren gedurende de volgende vier weken. U krijgt pijnstillers voorgeschreven, gaat naar fysiotherapie en nek massage. De klachten beperken van de vrouw ten slotte zo veel dat je niet eens kunt oefenen van alledaagse taken.

De artsen de diagnose van de cerebrospinale vloeistof druk syndroom

Ten eerste, als de Engelse presenteert in de Londense Kings College Hospital, de Artsen met behulp van computer tomografie-opnamen, eindelijk een ontdekking: ze verbergt in de twee hoofd helften bloeding tussen de Hersenen. Bovendien, het cerebellum is gedaald een beetje. De oorzaak ligt in de hals en het bovenste ruggengraat: Op drie Punten in het Zenuwstelsel vloeistof (CSF) had verzameld. De zenuw in het water gaat, ontstaat er een negatieve druk in het hoofd, de hevige pijn veroorzaakt.

Met conservatieve therapie voor hoofdpijn

De conservatieve therapie (rest, cafeïne bevattende dranken, het bloed patch) aan de 42-Jaar oude. Vier weken later, het is volledig klacht. De onderzoekers benadrukken dat het geval van Londen was een geïsoleerd geval en een cerebrospinale vloeistof was niet gedocumenteerd onder druk tot dusver in verband met een Pilates Workout.

Een andere (vaak onbekende) oorzaken van hoofdpijn zijn:

Visuele beperking

Een onopgemerkt visuele beperking of verlies van het Gehoor, zijn voorstander van een Hoofd in de uitlijning. Die op zijn beurt leidt tot de spanning van de spieren – de pijn is meestal op de achterkant van de nek naar het hoofd.

Tandheelkundige problemen

In het geval van blijvende hoofdpijn, de tandarts kan de juiste persoon: Omdat vaak, een slechte beet van de tanden of een slechte uitlijning van de kaak van de sluiter gewrichten. De arts kan dan het slijpen met een mond beschermen tegen de tanden, beugel of een kunstgebit kunnen helpen.

Meningitis

Als de hoofdpijn ondraaglijk en de nek is stijf, kan de huid in het begin van het einde van een ontsteking van de hersenen achter. Deze wordt veroorzaakt door virussen of bacteriën, de eiken, bijvoorbeeld in het geval van een griep inclusief.

Beroerte

Plotseling ontstaan van ernstige hoofdpijn serieus moet worden genomen. Want achter bloeding in de hersenen kan komen te zitten, beroerte en andere stoornissen in het vasculair gebied van het hoofd, die moet zo snel mogelijk onderzoeken door een arts.

Hamburg-harburg, 20. Februari

Geef een reactie