Aloë vera de genezing van de oudheid

De Aloë vera is opruiend, een laxeermiddel, antibacteriële -, wond-genezing en hydraterende werking zei. Het wordt gebruikt voor het spijsverterings-klachten, maar ook voor brandwonden.

Aloe vera lindert Verbrennungen

Aloë vera-extract verzacht brandwonden

Aloë vera: toepassing en curatieve werking

Definitie van Aloë vera

Naam: Aloë vera familie: xanthorrhoeaceae geslacht: Aloë (Aloë)

Aloë vera is opruiend, een laxeermiddel, antibacteriële -, wond-genezing en hydraterende werking zei. Volgens de Aloë vera wordt gebruikt voor de spijsvertering klachten zoals constipatie, dat is ook bevestigd door de Commissie E (BGA/BfArM). Ook in veel cosmetica voor de huid verwondingen, Aloë vera wordt gebruikt.

Aloë voorbereidingen zijn vaak Boogschutter huid component van transdermale Pleisters en andere geneesmiddelen.

In Aloë vera werkzame stoffen

Anthranoide zoals Aloïne A en B Aloïne

Plantkunde

Salbe aus Aloe vera wird eine antientzündliche, wundheilende und feuchtigkeitsspendende Wirkung nachgesagt

Zalf Aloë vera is een anti inflammatoire, de genezing van de wond gezegd en hydraterende werking

De Aloë is een taaie Plant die ook op het overleven van een lange droogte. Tot 50 centimeter lange, dikke, vlezige bladeren vormen dichte rozetten en een honing-gekleurde sap. Aan de rand van de bladeren ongeveer 2 mm, de grote tanden bevinden zich op gelijke intervallen. Aloë vera vormen gele bloemen in de druif staat.

Verspreiding

Het huis van de Aloë is waarschijnlijk het Arabische Schiereiland en de aangrenzende gebieden van het Afrikaanse continent. In de tussentijd, het verspreidingsgebied strekt zich uit door hun teelt in vele tropische en subtropische gebieden zoals de Middellandse zee, de Canarische Eilanden of de Caribische Eilanden.

De Aloë heet vera ook

De Ware Aloë, Lelie Van De Woestijn

Dingen om te weten over Aloe vera

Er zijn meer dan 500 verschillende soorten Aloë. Gebruik als een medicinale plant die voornamelijk te vinden in de Barbados Aloë (Aloë barbadensis) en Cape Aloë (Aloë ferox).

Zelfs in de oudheid, het gebruik van Aloë was onderdeel van de helende ervaring. Al in het oude Egypte, de geteeld werd. Al in die tijd, werd het beschouwd als een effectieve remedie voor constipatie.

Zoals met alle laxerend agenten het principe van verantwoordelijk gebruik is ook van toepassing op Aloë. Volgens de huidige kennis, een dagelijkse dosis van een halve gram mag niet worden overschreden.

Geef een reactie